kamarad si vyhlidnul pekny bmw 520 a moc ho chce, ale to auto ma velkej problem a to zadni nahon. Ten je nebezbecnej, v zime se musi auto zavirat do garaze a podobne problemy. u bmw je taky moznost x drive 4krat4, ale 4krat4 ma zase zvysenou spotrebu phm.
takze, te k problemu. protoze je do toho modelu zamilovanej, tak zvazujeme upravu. a to koupi 520 a k tomu sehnat xdrive z jineho kusu a instalovat ho do zakoupeneho vozu a odpojit nejakym zpusobem nahon na zadek, aby byla z auta predokolka a melo tim padem idealni jizdni vlastnosti,zvysenou pasivni bezpecnost a nizsi spotrebu nez 4krat4. jak to odpojeni uskutecnit? dekuji
bmw rada
Moderátor: Idaho
Re: bmw rada
Jdeš na to úplně špatně, jednodušší bude naučit ten motor točit opačně a tím získat 5rychlostí dozadu, pak už jen otočíš sedačku a těch pár zbytečností jako je volant, pedály zrcátka atd... Za nějakou malou úplatu bych byl možná schopen udělat projekt... 

Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!
by melo jit, predelat prevodovku aby to furt posilala na predni kardan a zadni dat pryc
http://images.google.cz/imgres?imgurl=h ... s%3Disch:1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://images.google.cz/imgres?imgurl=h ... s%3Disch:1" onclick="window.open(this.href);return false;
máš plnou tašku jó máš?
převodovku dopředu, motor pod palubku
zadní náhon odpojit
a je to
nebo ať si koupí felicii, ta to má v základu
pár samolepek BMW X na správné místo a nikdo to ani nepozná
zadní náhon odpojit
a je to
nebo ať si koupí felicii, ta to má v základu
pár samolepek BMW X na správné místo a nikdo to ani nepozná

vzdělání není zárukou inteligence
Teda takhle jsem se dlouho nepobavil
Za prvý myslím,že ix se dělala jen 525,to znamená,že už rozdíl na povinným ho zruinuje.(jestli se bavíme o e34?,ale 520ix podle mě neexistuje vůbec žádná)
Co se spotřeby týče,mám zkušenost s V8 4x4,i když pravda od MB a kde je to znát nejvíc,je asi město a ani tam to nebude nijak výrazný.Např. na dálku jsem jel i do 10ti.
Pokud si to myslel vážně,koupil bych co nejpůvodnější 525ix a zbylý peníze bych dal do přestavby na LPG,vyjde to podobně,bude to bez nervů a nakonec se to vrátí.

Za prvý myslím,že ix se dělala jen 525,to znamená,že už rozdíl na povinným ho zruinuje.(jestli se bavíme o e34?,ale 520ix podle mě neexistuje vůbec žádná)
Co se spotřeby týče,mám zkušenost s V8 4x4,i když pravda od MB a kde je to znát nejvíc,je asi město a ani tam to nebude nijak výrazný.Např. na dálku jsem jel i do 10ti.
Pokud si to myslel vážně,koupil bych co nejpůvodnější 525ix a zbylý peníze bych dal do přestavby na LPG,vyjde to podobně,bude to bez nervů a nakonec se to vrátí.
to bleach: proč neudělat něco co ještě nikdo nedělal
Od toho je tuning tuningem ne 
známej má 520tku a jezdí s ní celou zimu no problémo - z každé jízdy je unešen a pný dojmů

známej má 520tku a jezdí s ní celou zimu no problémo - z každé jízdy je unešen a pný dojmů