Hodně muziky za málo peněz, aneb levný rádio ;)

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
Ritchma
Moderátor

Hodně muziky za málo peněz, aneb levný rádio ;)

Příspěvek od Ritchma »

Poradíte nějaký levný rádio?
Musí mít usb vstup a rád něco spolehlivějšího.
Cena +-2000czk :(
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Hodně muziky za málo peněz, aneb levný rádio ;)

Příspěvek od fufu »

Mám todle http://www.autohifi.cz/shop_goods.php3? ... C-W4047UAY" onclick="window.open(this.href);return false; a spokojenost :)

http://www.autohifi-jean.cz/autoradia-s ... 68_52.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Mam rád kenwoody, ve svejch autech jsem nikdy nic jinýho neměl. Tohle je do dodávky a hodlám poslouchat hudbu hlavně z USB. Trošku se bojim čelního výstupu USB, když z toho rádia bude takhle trčet, bojim se že do něj někdy strčim a zničim flashku, v horšim případě i rádio.
Dal bych spíš přednost zadnímu USBčku, ale to maj asi spíš jenom dražší modely, co?
Function > Form

maRkusVT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkusVT »

zadni usb co sem vzdy videl maj jen drahy modeli radii. ale muzes koupit usb kabel (http://www.alza.cz/kabel-usb2-0-prodluzovaci-d39977.htm" onclick="window.open(this.href);return false;) kterej bude trcet z radia a flashku mit polozenou treba v kastliku
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

To mě taky napadlo, ale až do toho strčim tak to rádio stejně zničim. Já měl vždycky vstup auxu a usb vzadu no, asi se bude muset majitel dodávky plácnout přes kapsu...
Function > Form

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

http://www.rapid-autohifi.com/store/goo ... jenim.html" onclick="window.open(this.href);return false;
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

nebo todle no, ale zase už trošku dražší, mam ho v autě asi rok a půl a paráda, nikdy žádnej problém

http://www.vltava2000.cz/101010/goodsde ... odsID=1025" onclick="window.open(this.href);return false;
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

All
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od All »

Požadavky jak na výbavu tak i na cenu (zhruba) by mohlo splňovat JVC KD-R401. Navívc, řekl bych jsou rádia JVC v posledních cca třech letech velmi dobrá a myslím, že poměr cena vs. kvalita je určitě jeden z nejlepších na trhu.
http://autoaudio.wsc.cz/DVD-radia/fr0.html" onclick="window.open(this.href);return false;

maRkusVT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkusVT »

pokud bys mel love na toho pioneera tak nebudes litovat
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK

fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fancarhifi »

...záleží čemu říkáte drašší modely...clarion má zadní výstup USB...

http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi ... on-CZ200EG" onclick="window.open(this.href);return false;

...nebo...s předním....
http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi ... DC-W4044UG" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi ... DEH-2220UB" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi ... VC-KD-R401" onclick="window.open(this.href);return false;

Dweeb

Příspěvek od Dweeb »

Tak trochu oživím toto téma...
Chvíli už hledám, ale zatím jsem nic moc nenašel. Chtěl bych, aby mělo samostatné ovládání SW a USB vstup.
Cena do 3000,-

Budu rád za každou radu :wink:

Chosse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chosse »

Já mám teď Pioneer DEH-P4100SD (je to teda nad 3tis.) a spokojenost... Předtím jsem měl JVC a taky spokojenost, ale Pioneer má "čistší" zvuk :wink:
Není třeba...

Dweeb

Příspěvek od Dweeb »

JVC se právě, s ohledem na kvalitu zvuku, celkem bojím... Pioneer je jedna z možností. Konkrétně model DEH-4000UB.

Dweeb

Příspěvek od Dweeb »

Vzal bych i něco staršího, kdyby to stálo za to... pokud se Vám někomu něco doma válí :wink:

Chosse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chosse »

Dweeb píše:JVC se právě, s ohledem na kvalitu zvuku, celkem bojím... Pioneer je jedna z možností. Konkrétně model DEH-4000UB.
Při napájení repráků jen z rádia jsem byl s JVC spokojen 2 roky, teď když krmím předky a woofer přes zesák tak je tam rozdíl znát.Nejradši mám když někdo chválí Sencora a nebo nějaký no name značky... Vybírej - Pioneer,Clarion,Alpine,JVC a u těchto musíš být spokojenej (nejlevnější modely nebejvaj nejlepší, ale vždycky lepší než ty zmetky z Planea :D )
Naposledy upravil(a) Chosse dne 30 zář 2010 13:58, celkem upraveno 1 x.
Není třeba...

crazyape

Příspěvek od crazyape »

Mel jsem uz Xradii.....

Nejakyho levnyho kenwooda a nebylo to spatny az na dementni ovladani
Potom Hiend clarion RMP858, dotykac disp atd... ten byl super, jak na ovladani tak zvuk
Clarion DXZ778 - nedoporucuju, debilni ovladani a nez clovek neco nastavi tak uplyne den. Jinak fajn radio

Co bych z levnych radii ale nedoporucoval jsou znacky Panasonic,Sony atd

JVC jsem zkusil ted, konkretne model LHX551 jelikoz se me naskytl novy a za super love. Zvuku jsem se tez bal ale nakonec jsem mile prekvapen. Nebojim se prirovnat kvalitu zvuku ke Clarionu 858RMP. Ale tento model uz je zase hiend radio..

U radia do 3tis bych se rozhodoval bud mezi kenwoodem nebo mezi JVC. JVC radia hrajou dobre a maj dobrou vybavu. Uz za 2tis se da sehnat radio se zakladnim 24bit prevodnikem.

Dweeb

Příspěvek od Dweeb »

Díky za pomoc :wink: Začínám pokukovat po JVC KD-R611... je fakt, že opravdu nabízejí oproti většině značek, velice slušnou funkční výbavu :)

fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fancarhifi »

...mám 3měs. starýho Pioneer DEH-3200UB....2700,- pokud ti nebude vadit červené podsvětlení

adam09

Příspěvek od adam09 »

crazyape píše:

proč ne sony ?
já sony mam bt3600u a sem s nim spokojen, mohl sem ho porovnat s nejvyšší řadou LG a to sony hraje líp
Diagnostika OPEL Kladno Praha, kdyby tak SZ

D´ice

Příspěvek od D´ice »

crazyape: ne sony? by mě zajímalo proč, mám sony mex bt3700u a jestli někdo řekne že je sony shit tak tohle rádio asi neslyšel hrát je mi jasny že se to nedá srovnat s nejvyšším modelem od alpine ale hraje to peckově a sežeň mi rádio který má v této cenové kategorii usb, bluetooth a další vychytávky :lol: až nějaký najdeš dej vědět :D
Life is too short to drive boring cars

venca

Příspěvek od venca »

adam09 píše:
crazyape píše:

proč ne sony ?
já sony mam bt3600u a sem s nim spokojen, mohl sem ho porovnat s nejvyšší řadou LG a to sony hraje líp
Tak já mam přesně opačný zkušenosti.Když sem srovnával Sony a LG ve stejný cenový kategorii s tim že LG nělo i graf.displej tak jednoznačně vyhrálo LG :D
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek

crazyape

Příspěvek od crazyape »

At se klidne do me pusti kdo chce ale sony moc neumi autohifi. To je tim ze je to znacka se jmenem tak se sere bohuzel do vseho a vsichni se muzou z Xplod pico posrat :(

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Souhlas s crazyape. Sonaku jsem mel cca 8, od nejnizsi rady (tenkrat nejaka cdx-s2000) az po radu, kde je napr. cdx-gt700d vcetne rady BTx. S ani jednim jsem nebyl spokojeny, ovladani sice intuitivni, vse se dalo rychle nastavit, ale zvuk bych oznacil jako "tupy" a jelikoz si potrpim hlavne na cistotu a vysky, tak to mi Sony nedopral. A Pansonic to same, ale ten narozdil od Sony mel ve vyssich radach supr radia (rada 7,8). I zakladni Pioneer mel zvuk krasny, Alpina za nejakych 3000Kc jakbysmet. Ve dvou autech mam Clarion (v jednom zaklad, ve druhem hi-end vcetne moznosti nahravani), obe hodnotim dobre (porad jsem ale toho nazoru, ze Pioneer zahral lip), ale uzivatelsky nejsou tak prijemna, rovnou napisu, ze mizerna. Bohuzel v hlavnim aute mam radio integrovane od vyrobce a nelze jej vymenit za jine, musel bych vymenit stredovy panel za 2DIN a za to chtej bura, takze moje laborovani s radii uz navzdy skoncilo. Radio vzadu nema ani zadne konektory na pripadny zesik. Pokud by nekdo znal zpusob, jak se to da resit, necht mi da vedet, neb mi kvalitnejsi poslech chybi.

Dweeb

Příspěvek od Dweeb »

fancarhifi: Díky za nabídku, ale včera jsem objednal JVC KD-R611 :wink:

crazyape

Příspěvek od crazyape »

SUbtera: signalak pro zesik se da vzit treba z kabelu pro zadni repro. Existuje na to specialni vyhybka.

http://www.ahifi.cz/montazni-material/s ... -7140.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kdyztak bych mel mit doma 2 nevyuzite :)

D´ice

Příspěvek od D´ice »

abych řekl pravdu tak třeba repra od sony xplod nejsou nijak extra dobrý ale slyšel jsem je hrát na rádiu sony a byl jsem hodně překvapen. osobně bych si repráky do auta od sony nekoupil ale rádia středních a vyšších tříd mají podle mě dobrou výbavu a hrajou dobře. Doma mám od sony pomalu všechnu elektroniku a nemůžu si stěžovat nikdy žádnej problém a rádio to samý. Tot´ můj názor :wink:
Life is too short to drive boring cars

SubTera

Příspěvek od SubTera »

crazyopicak: mmm, to vypada zajimave...uz zbyva jen vyresit, kde to napojit neb mam zadni repra v ve dverich, nikoliv na plate nebo v kufru.

Fifi

Příspěvek od Fifi »

A co tak to píchnout do iso konektoru hned za rádiem (schovat za palubku) a dozadu táhnou klasický signální kabel, nikdo nepozná, že tam to "ku*vitko" vůbec je... :wink:
Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!

crazyape

Příspěvek od crazyape »

Presne jak pises Fifi a i tak se to resi. Pichnes to na iso a dozadu tahnes signalak k zesiku :)

remix

Příspěvek od remix »

Ritchma píše:Mam rád kenwoody, ve svejch autech jsem nikdy nic jinýho neměl. Tohle je do dodávky a hodlám poslouchat hudbu hlavně z USB. Trošku se bojim čelního výstupu USB, když z toho rádia bude takhle trčet, bojim se že do něj někdy strčim a zničim flashku, v horšim případě i rádio.
Dal bych spíš přednost zadnímu USBčku, ale to maj asi spíš jenom dražší modely, co?
Problém trčící flashky sem u sebe vyřešil tímto:

http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Trčí to tak 1cm max spokojenost ;-)
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“