maRkus píše:Me v tech komentarich zarazi jina vec.. clovek co na nekoho vytahne mec a neboji se ho pouzit je asi uplne normalni co ???
Lituju firmu Speed Cars, protoze ji jeden debil dokazal takhle moc poskodit

Tak jsem si přečetl většinu komentářů a:
1. Co se stalo?
Událo se to tak, že na křižovatce se očividně řidiči oba nedorozuměli kdo má přednost. Řidič taxíku vystoupil zašel k stříbrnému mercedesu, kopl do dveří, otevřel dveře a řidiči dal údajně facku (pěatí nebo dlaní se neví)
2. Čí jeto vina?
To se neví. Ať už číkoliv, jde o jednání řidiče taxi.
3.Společnost Speedcars(dále jen SC):
- Distancuje se od řidiče a tvrdí že stím nemá nic společného, a že řidiči nejsou jejími zaměstnanci pouze pracovníci na ŽL.
-> Co si z toho já osobně vybavím:
- Pokud si zavolám taxi od společnosti SC může pro mě přijet třeba sériový vrah, jelikož výběrové řízení u společnosti SC asi neprobíhá, když SC tvrdí "S řidičem nemáme nic společného"??. To na mne působí dost nedůvěryhodně, pokud někdo vozí lidi, měl by mít přehled o svých řidičích a vědět o nich naprosto VŠE, a když se něco stane tak sjednat nápravu. Dále pracovník na ŽL se rovná - "Jsi zaměstnanec, ale bude výhodnější promne i pro tebe, když si budeš mít ŽL a nebudu muset platit Zdravotní a Soc. pojištění".
4.Výsledek?
Rozhodně společnost Speedcars nelituji, jelikož je to jejich známka amaterizmu, že si dobrovolně zaměstnají takového vola, u kterého je riziko, že něco posere. A výmluvy, že nikdo nepozná, jak se člověk začne chovat za 2 roky jsou taktéž volovina. K tomuto totiž slouží řádná výběrová řízení, kde se posuzuje člověk jako takový (vzhled, chování, charisma, vystupování, pracovní morálka atd..). Zaměstnali si člověka co chodí v teplákách a na krku má tunu zlatých řetězů. Už to má být vykřičník, u kterého by se měla spoleřnost SC zastavit, zamyslet se a řidiče více přezkoušet, zdali je opravdu dement, či nikoliv, pokud jsou takovou firmou jak o sobě tvrdí. Pokud jsou seriózní, profesionální společností, tak toto vše mají zvládat bravůrně.
U seriózních firem nepříjmou žádného člověka co se vymiká nějak normálu (chodí oblíkán jako dement pro daný segment trhu, má viditelné tetování či piercing, nebo cokoliv co by cílovým zákazníkum mohlo vadit)
Jendoznačně chyba na straně společnosti SpeedCars.
Co se týká sebeobrany tak tam nevidím nic špatného. Meč je možná nepřirozená forma zbraně, na druhou stranu jak chceš zastrašit takové hovado? To měl nechat jen tak? Nechat si naliskat a prominout prokopnutí dveří? Já osobně bych nejspíš tohoto řidiče taxíku po té co by mi naliksal střelil do nohy legálně drženou zbraní, která je přesně na tyto účely, jelikož se už zde dá mluvit o sebeobraně, strach o život a majetek, kord pokud je taxikář ozbrojen boxerem.