windows 7
Moderátor: Rudi
windows 7
hele nevíte někdo jak mám reinstalovat windows 7 mám v notebooku plno sraček a chci t celý přemáznout (dvd s windowsama jsem si vypaloval přes program v notebooku protože se k tomu už nedodávaj originálky) teď ale nevim jak to přeinstalovat mám 3 dvd když tam vložim 1. 2. 3. tak to nic neudělá
Re: windows 7
Jakou znacku notasu mas? Musis si nastavit v biosu bootovani ze zalohy a pak uz jen ty placky vymenujes. ted jsem neco podobnyho resil na svym.
tema presouvam do IT sekce tady nema co delat.
tema presouvam do IT sekce tady nema co delat.
a bootování nastavim jak já když vjedu do biosu dám tam boot a chci nastavim DVD mechaniku dámám enter a nic
nene je tam volba v jine kategorii nez boot ze cd/hdd atd..
vypnu notas a mrknu na to (poo )
vypnu notas a mrknu na to (poo )
pri startu pocitace mackej f12 pokud je to na tvym notesu bootovaci tim se ti vyhodi nabidka boot a vyberes mechsoku . o vic se nestaras:)
Octavia II TDI
-
- Kontaktovat uživatele:
Zapnes ntb, mackej kombinaci klaves ALT + F10, melo by najet recovery ze skryteho oddilu. Tim se proklikas a samo to obnovi system do stavu z vyroby. A pozor, jedna se o destruktivni image, takze to smaze vse na disku, fotky, dokumenty apod.
Fiat Uno Turbo i.e. @ T28 fen
tak už je uplně prázdnej musel jsem v biosu povolit F12 boot teď už jen vše z externího hdd přeházet z5
dík všem za rady
dík všem za rady