(Asi) nejvýkonnější Nexie na světě

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Re: (Asi) nejvýkonnější Nexie na světě

Příspěvek od SPEEDY »

Anděl píše:
SPEEDY píše:Ivane, v sobotu jsem Tě potkal dole na Kounicové u bývalé knihovny a šel Ti z výfuku docela vošklivej černej kouř.. Co to??
Zato tobě šel zase modrej. Asi diesel. :lol:
o čem mluvíš? :shock: :?
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

SPEEDY píše:Ivane, v sobotu jsem Tě potkal dole na Kounicové u bývalé knihovny a šel Ti z výfuku docela vošklivej černej kouř.. Co to??
Ahoj, nebyl černej, ale bílej - může za to turbo, za trest půjde na repasi :lol:

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

elviiis píše:
HANYSx píše:gratulace veliká, to asi s tou nexií bude slušně hejbat 8) jak velkej vojeb byl s novejma úchytama?
už před tím tam měl 2.0 aten je stejnej...

Každopádně mazec... Dobrá práce...

jj, ale myslel sem, že vyladěněj origo... a teď je tam z opla tak sem předpokládal, že uchyty budou uplně jinak...

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Ivan píše:
Ahoj, nebyl černej, ale bílej - může za to turbo, za trest půjde na repasi :lol:
Já ho teda viděl tmavej, no, ale to je fuk. Hlavně že víš, o co jde 8)
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

:poklona::poklona::poklona::poklona: fakt nádhera :poklona::poklona::poklona::poklona:

už se těším až si to prohlédnu ;o).. po tomhle motoru slintám už delší dobu...
Obrázek Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

SPEEDY píše:
Ivan píše:
Tmavej byl možná od kol :D Ty Toyo R888 půjdou hodně rychle do prdele s takovým výkonem :D

Marek

Příspěvek od Marek »

Gratulace máš můj obdiv 8) Nebylo by nějaké ochutnávkové video??? :?:
Audi A8 4.2 Quattro

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Ivan píše:
SPEEDY píše:
Ivan píše: Ahoj, nebyl černej, ale bílej - může za to turbo, za trest půjde na repasi :lol:
Tmavej byl možná od kol :D Ty Toyo R888 půjdou hodně rychle do prdele s takovým výkonem :D
Tak asi jo :lol:

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Marek píše:Gratulace máš můj obdiv 8) Nebylo by nějaké ochutnávkové video??? :?:
Děkuju. Zatím mám natočené pouze zrychlení 0-100 km/h, ale je to hrozně nekvalitní. Časem určitě něco vytvořím, ale "časem" u mě znamená mnohdy hóóódně dlouhou dobu, takže spíš in natura na nějakém tom sprintu :D

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOEMIXXX »

pekna prace :P
http://www.facebook.com/djdoemixx

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Ivan píše:
Marek píše:Gratulace máš můj obdiv 8) Nebylo by nějaké ochutnávkové video??? :?:
Děkuju. Zatím mám natočené pouze zrychlení 0-100 km/h, ale je to hrozně nekvalitní. Časem určitě něco vytvořím, ale "časem" u mě znamená mnohdy hóóódně dlouhou dobu, takže spíš in natura na nějakém tom sprintu :D
a kolik to teda zvládne na 100km
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

blázen píše:
Ivan píše:
Za méně než 6 sekund.

elviiis

Příspěvek od elviiis »

Ivan píše:
blázen píše:
Ivan píše: Děkuju. Zatím mám natočené pouze zrychlení 0-100 km/h, ale je to hrozně nekvalitní. Časem určitě něco vytvořím, ale "časem" u mě znamená mnohdy hóóódně dlouhou dobu, takže spíš in natura na nějakém tom sprintu :D
Za méně než 6 sekund.
musí bejt jebačka udržet tu kundu v nehrabajícím stavu by to chtělo hnanou prdel... kolik to váží? No rover 220T má taky 2.0turbo na předku a dokáže se s tím schopně rozjet ale má tuším samosvor to by mněl vědět zemi...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily

remix

Příspěvek od remix »

skoda, ja bych radeji s timto vykonem videl atmosferu :( na sprintech ted bude trosku jina konkurence s tim turbem :D
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Ivan píše:
blázen píše:
Ivan píše: Děkuju. Zatím mám natočené pouze zrychlení 0-100 km/h, ale je to hrozně nekvalitní. Časem určitě něco vytvořím, ale "časem" u mě znamená mnohdy hóóódně dlouhou dobu, takže spíš in natura na nějakém tom sprintu :D
Za méně než 6 sekund.
no to se mi taky nezdá,když zemi to ujel pd 6s jen na slickach a ještě tak tak..
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Robik

Příspěvek od Robik »

remix píše:skoda, ja bych radeji s timto vykonem videl atmosferu :( na sprintech ted bude trosku jina konkurence s tim turbem :D
Taky si myslím že v těch sprintech to bude asi problém se dostat na bednu :D ale zase jen na požitek z jízdy a blbnutí to stačí :wink:
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků

http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

elviiis píše:
Ivan píše:
blázen píše: a kolik to teda zvládne na 100km
Za méně než 6 sekund.
musí bejt jebačka udržet tu kundu v nehrabajícím stavu by to chtělo hnanou prdel... kolik to váží? No rover 220T má taky 2.0turbo na předku a dokáže se s tím schopně rozjet ale má tuším samosvor to by mněl vědět zemi...
jj tušim, že to zemi nedávno psal, že je tam pdvozek z integry 8)
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

Flinta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flinta »

stema sprintama je to stejny jako teb galant co sme staveli... taky jen predokolka v turbu takze do 3500ccm asi sance moc neni... ale ted sem slysel ze na mimoni budou rozdeli predo/zadohrab a 4x4 ale nevim co je na tom pravdy... jo a k autu gratuluju 8) 8)

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Pánové, tak auto je hlavně na ježdění, nemůžete pořád řešit jen sprinty. Jako přibližovadlo a na nákupy to celkem jde. Já jinak jezdím trvale na těchto pneu, takže problém s udržením auta na silnici nemám :-) Hmotnost je přesně 1000 kg, možná 990 kg.

Obrázek

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Moooc super..... Holt Adam Opel uměl a umí.... Kéž by mi nějaký nepřizpůsobivý občan ukradl tu 1.3 z Kadetta a nasral mi tam taky nějaké to C20LET..... :lol:
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Skala
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skala »

Super stavba na vyblbnutí se kdekoliv.....budeš jí testovat na okruhu v Brně? Jo a jak se jmenujou ty gumy, co tam máš? 8)
CLK 320 race@fun
S 430Long klídek
http://web.unmz.cz/autoslalom/

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Skala píše:Super stavba na vyblbnutí se kdekoliv.....budeš jí testovat na okruhu v Brně? Jo a jak se jmenujou ty gumy, co tam máš? 8)
Myslim že říkal že jsou to toyo proxes R888
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Ritchma píše:
Skala píše:Super stavba na vyblbnutí se kdekoliv.....budeš jí testovat na okruhu v Brně? Jo a jak se jmenujou ty gumy, co tam máš? 8)
Myslim že říkal že jsou to toyo proxes R888
Díky, Ritchmo, ano, je to tak.

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

L.A.M.A. píše:Jak pa se dari puvodnimu motoru?
Jestli myslíš 1.5 16V, tak ten je prodaný a jestli myslíš c20xe, tak ten také.

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

ivane a jak se na mokru chovaj tyhle gumy?diky
Audi Coupe Quattro

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Tom_ píše:ivane a jak se na mokru chovaj tyhle gumy?diky
Pokud vyjedeš se studenýma gumama a už je mokro, tak je nezahřeješ a to je blbý. Pokud ale začne pršet a kola jsou už předtím zahřátý, tak se to na mokru překvapivě chová jako průměrná guma.

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

Ivan píše:
Pokud vyjedeš se studenýma gumama a už je mokro, tak je nezahřeješ a to je blbý. Pokud ale začne pršet a kola jsou už předtím zahřátý, tak se to na mokru překvapivě chová jako průměrná guma.
a na suchu? nemyslim rozjezdy ale zatacky.. me nekdo rikal ze to jsou hrozny zvejkacky, je to pravda? a co zivotnost?
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

NeviM píše:
Ivan píše:
a na suchu? nemyslim rozjezdy ale zatacky.. me nekdo rikal ze to jsou hrozny zvejkacky, je to pravda? a co zivotnost?
Na suchu jsem ještě lepší gumy neměl. Když se kola zahřejí, což je otázka chvilky, tak sedí jako přibité, v zatáčkách se dostávám za hranice fyzikálních zákonů. Na okresních cestách jsem za toho půl roku ještě nepotkal auto, které by bylo schopné držet krok. Životnost je tak plus mínus 5.000 km - záleží na stylu jízdy, na povrchu, teplotě apod. Je to mimořádně měkká směs - když jsou pneu zahřáté, tak se do gumy lepí kamínky (a vzorek mizí před očima).

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

Ivan píše:
NeviM píše:
Ivan píše: Pokud vyjedeš se studenýma gumama a už je mokro, tak je nezahřeješ a to je blbý. Pokud ale začne pršet a kola jsou už předtím zahřátý, tak se to na mokru překvapivě chová jako průměrná guma.
Na suchu jsem ještě lepší gumy neměl. Když se kola zahřejí, což je otázka chvilky, tak sedí jako přibité, v zatáčkách se dostávám za hranice fyzikálních zákonů. Na okresních cestách jsem za toho půl roku ještě nepotkal auto, které by bylo schopné držet krok. Životnost je tak plus mínus 5.000 km - záleží na stylu jízdy, na povrchu, teplotě apod. Je to mimořádně měkká směs - když jsou pneu zahřáté, tak se do gumy lepí kamínky (a vzorek mizí před očima).
aha, tak to asi mluvil o nejakejch jinejch toyech... to je docela husty jestli takhle fungujou.... a ta zivotnost... neni to preklep :? bych asi nezvlad kazdej mesic kupovat new gumy :alien:

OT: jeste sem si ted tak vzpomnel, jak velkem muzu mit v podpisu obrazek, abys mi ho nesmazl? :)
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“