Ahoj,prosím o radu.Chystám se zapojit budíky na tlak oleje a vím,že varianta dokoupení adapteru pod olej.filtr.Ale chci se zeptat zda nemá nekdo zkušenost nebo by veděl zda-li by šlo na snímač tlaku(mazání kontrolka),resp spínač namontovat redukci Y, a napojit na to jak původní spínač tlaku oleje tak i samotný snímač tlaku,který by se už zapojil dle návodu budíku.
Pokud dobře vím,tak kontrolka mazání je přes tlak oleje-pokud je ok vypne a pokud je spatný sepne a svítí kontrolka mazání.(pokud jsem na něco zapomněl prosím opravte mě)
Jde to. Jen je otázka jestli se ti podaří sehnat správné Y-čko v ČR Ten motor je plus mínus Mazda a Japonci zpravidla mají rozměr závitu pro čidla 1/8PT.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Pravdou je to,že tam je označení H-high l-low a mezi těmito značkami je v oblouku napsáno normal po nastartování je ručička na písmenu R a po zahřatí mezi R-M.
Bohužel jsem nikde nedohledal info kolik to má ukazovat,aby tlak byl spravný
Asi je hloupost ,aby ručička vylítla na písmeno H,jako že je tlak ok
Při zahřátém motoru je tlak na M ok, pokud začne padat hodně k písmenu L (low), tak je potřeba vyměnit regulátor tlaku oleje, což je otázka asi 200kč a trochu práce. Při studeném nevím přesně, ale každopádně vyšší