for Taboo a i ostatní :o)
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Klidně mu prolej hrdlem ty 2 litry, když přidáš, nic zlýho by se stát nemělo, jen ti bude o něco dýl trvat než si to ten motor vypijexenon04 píše:kluci kolik tý vody jste tam prohnali?
na začátku v tý citaci Tabooa je "dve 1L spray bottles"... nezáleží taky na objemu? to mám svym 4-hrnkem prolejt to samý co třeba Maradeur V8čkou (ten tušim dokonce 2,5L)?
nebo je to šumák a je prostě ozkoušeno, že ty 2L na to bohatě stačí?

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
v tom případě to nedělej a jsi v pohodě ....xenon04 píše:ok, dík
ale věta "nic zlýho by se stát nemělo" mě moc neuklidňuje
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
kluci dík, ale zas nejsem taková ovce, který se řekne skoč do zdi, tak se sebere a práskne to tam... nebo taky nemusim zkoušet všechno co vidim/slyšim
jen jsem chtěl vědět, jestli je nějakej vtah objemu motoru k oběmu tý vody...
MarauderZ28 psal, že použil 2,5L vody... myslim, že u motoru s polovičnim počtem válců a třetinovym obsahem bych mohl vystačit s menšim množstvím...
jen jsem chtěl vědět, jestli je nějakej vtah objemu motoru k oběmu tý vody...
MarauderZ28 psal, že použil 2,5L vody... myslim, že u motoru s polovičnim počtem válců a třetinovym obsahem bych mohl vystačit s menšim množstvím...
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
MarauderZ28 píše:a hlavně píšeš úplně o něčem jiným přečti si to znova od začátku !
doufam ze ti 4 ks Michelin Pilot 225/45/18 od Adama CCCO spravi naladu

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: for Taboo a i ostatní :o)
Laconi: už tu bylo psáno, že karbon motor netěsní, tedy neusazuje se tam kde by to mělo vadit.
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
Aha tak to sem asi přehlíd, já zase na mitsu clubu četl názor že to může uškodit právě z toho důvodu co sem napsalPJ píše:Laconi: už tu bylo psáno, že karbon motor netěsní, tedy neusazuje se tam kde by to mělo vadit.

lidi mam motor 1,8 turbo a chtel bych dekarbonizaci destilkou udelat, mam ale obavy co to udela s turbem....nema nekdo zkusenosti? mozna to tady nekde je, ale vsechno jsem necetl....dik
tak to se mi ulevilo, olej bych mel zrejme asi vymenit ze? mam do vymeny 8000, tak nevim jestli to mam udelat ted nebo az pred vymenou...mam spatnou lambdu a chystam se ji vymenit, tak jestli ji nebudu pak menit znova :o(
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
delal to nekdo s tou dekarbonizaci od posledniho prispevku?porad se rozhoduju zdali do toho jit nebo ne,preci jen motor uz ma najezdene okolo 250t
Audi Coupe Quattro
dělám to pravidelně u všech svých aut.....vždy před výměnou oleje.....
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a nejaky negativa nenastaly?viz nektere komenty vuci tesnosti a podobne ? pred vymenou oleje to udelam nejspis taky
Audi Coupe Quattro
akorát musíš být opatrný abys tam toho nenalil moc a samo před výměnou oleje,jak u čeho ale u dodávky se mi dostane voda lehounce do oleje-že by to bylo těma km na tachometru a těsností motoru.....
krosmen motorsport .....
"moc vody" jde uhlídat tím jak motor drží otáčky nebo je to jen na citu? protože někdo tu psal, že to tam lil skoro po kýblech, ale právě bych se bál té nestlačitelnosti vody ... nafťáky budou kvůli KP asi trošku náchylnější co? Konkrétně bych to zkoušel na 2,5 TD ... tak ať vím, jestli jen s citem, nebo fakt podle toho, jak motor drží otáčky
muzu dotaz od blbecka co tomu vubec nerozumi...
vyhody ? teda krom toho ze motor bude cistej ?
vyhody ? teda krom toho ze motor bude cistej ?
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
já to řeším tak že leju toliko vody aby motor při plném plynu ani nezdechával ale ani nešel do otáček.
Výhody?Například vyčištění sedel ventilů,lopatek turba,svíček,vstřikovačů atd.....
Výhody?Například vyčištění sedel ventilů,lopatek turba,svíček,vstřikovačů atd.....
krosmen motorsport .....
Krosmen:Takže u TD je to v pohodě?Chci to udělat u dodávky,hlásí mi něco ohledně EGR a taky mám pocit,že jsou trochu zatuhlý lopatky na turbu (teda to varibilní naklápění) tak bych to chtěl zkusit.Kvůli kompresi asi ne moc rychle?
na to neni úplně univerzální rada jak moc a jak rychle já to tam leju tak abych měl danej plnej plyn a motor nešel do otáček,prostě to tou vodou ulejvám.....
krosmen motorsport .....