hoď grafMedour píše:Taky jsem byl dnes na brzdě a dopadlo to žalostně. Proto mám dotaz. Mám VW II 1,8 GTi 16v, na sprintu na 200m mám čas 10.34s no a výkon co mi změřili je 85kW, jinak auto má 970kg. Myslíte že ten výkon je pravdivej?? Mě se to moc nezdá když dám na sprintu 110kW oktávku.
GII TDi performance update
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
Re: GII TDi performance update
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Zítra to sem hodímFazeey píše:hoď grafMedour píše:Taky jsem byl dnes na brzdě a dopadlo to žalostně. Proto mám dotaz. Mám VW II 1,8 GTi 16v, na sprintu na 200m mám čas 10.34s no a výkon co mi změřili je 85kW, jinak auto má 970kg. Myslíte že ten výkon je pravdivej?? Mě se to moc nezdá když dám na sprintu 110kW oktávku.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak hlavne oktavka je daleko tezsi...Fazeey píše:hoď grafMedour píše:Taky jsem byl dnes na brzdě a dopadlo to žalostně. Proto mám dotaz. Mám VW II 1,8 GTi 16v, na sprintu na 200m mám čas 10.34s no a výkon co mi změřili je 85kW, jinak auto má 970kg. Myslíte že ten výkon je pravdivej?? Mě se to moc nezdá když dám na sprintu 110kW oktávku.
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
a tvoje kara asi bude starsiho data a nema jeste ekonormy s prodlevou plynu a podobny picoviny...A to ta koktavka ma. Teda jestli nema nejakej Chiptuzing
Nissan Primera 2.0 140ps & VW Golf IV 1.9TDI match2
Podle toho co naměřili tak rozdíl 40koní, 50 krouťák a 300kilo - o to vše má oktávka víctojebordel píše:tak hlavne oktavka je daleko tezsi...Fazeey píše:hoď grafMedour píše:Taky jsem byl dnes na brzdě a dopadlo to žalostně. Proto mám dotaz. Mám VW II 1,8 GTi 16v, na sprintu na 200m mám čas 10.34s no a výkon co mi změřili je 85kW, jinak auto má 970kg. Myslíte že ten výkon je pravdivej?? Mě se to moc nezdá když dám na sprintu 110kW oktávku.
Naposledy upravil(a) Medour dne 24 lis 2005 20:14, celkem upraveno 2 x.
Takže jsem s vašich reakcí pochopil že je to klidně možný,je to tak?
to by neměl bejt problém, počítám že i 14.2s by neměl bejt problém a pod 14s se slikama s dobrou konstalací teploty vzduchu a asfaltu by se taky možná dalo , uvidímeTrhyy píše:A co 400m bude pod 14,5 ?mvolesko píše:umí to jezdit i za 4litry ropy a nebo za 10 ale to je maximum, už se tešim na jaro, se nasaděj sliky a 0-100 to musí udělat pod 6s
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nechtej vedet jak by dopadla instalace Turba na muj motor treba...octaviaTDi píše:no brutal tak uz vidim jak budou nekteri bezinaci kurvovat ze je predjel diesel
Fazole kolik muzu mit vykon na motoru kdyz mam 110 na kolech? Eric ma 120 na kolech a ma 160 na motoru... Povez vsevedouci...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
asi tě to nepotěší ale u toho CRXa maximálně 25koní ztráta, záleží co tam máš za velikost kol, 135 koní je ale docela málo na ty časi co to jezdí ne ? kolik zadáváš hmotnost ?Zemi píše:Nechtej vedet jak by dopadla instalace Turba na muj motor treba...octaviaTDi píše:no brutal tak uz vidim jak budou nekteri bezinaci kurvovat ze je predjel diesel
Fazole kolik muzu mit vykon na motoru kdyz mam 110 na kolech? Eric ma 120 na kolech a ma 160 na motoru... Povez vsevedouci...
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
2150lbs tj 975kg... V serii mam 131PS...mvolesko píše:asi tě to nepotěší ale u toho CRXa maximálně 25koní ztráta, záleží co tam máš za velikost kol, 135 koní je ale docela málo na ty časi co to jezdí ne ? kolik zadáváš hmotnost ?Zemi píše:Nechtej vedet jak by dopadla instalace Turba na muj motor treba...octaviaTDi píše:no brutal tak uz vidim jak budou nekteri bezinaci kurvovat ze je predjel diesel
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
hmm tak si to má fakt tak málo , chtělo by to auto zvážit přesně na kila i s řidičem, mě to ukázalo 148-152k na kolech což je skoro stejný co naměřili na jarově, ono taky záleží jestli je protivítr a nebo jestli člověkjede mírně z kopce atd.Zemi píše:2150lbs tj 975kg... V serii mam 131PS...mvolesko píše:asi tě to nepotěší ale u toho CRXa maximálně 25koní ztráta, záleží co tam máš za velikost kol, 135 koní je ale docela málo na ty časi co to jezdí ne ? kolik zadáváš hmotnost ?Zemi píše: Nechtej vedet jak by dopadla instalace Turba na muj motor treba...
Počkej mluvíš o tý váze o svym autě? 975kg jo? To je nějaká hovadina ne? Pak se div že ti to ukazuje takový bludyZemi píše:2150lbs tj 975kg... V serii mam 131PS...mvolesko píše:asi tě to nepotěší ale u toho CRXa maximálně 25koní ztráta, záleží co tam máš za velikost kol, 135 koní je ale docela málo na ty časi co to jezdí ne ? kolik zadáváš hmotnost ?Zemi píše: Nechtej vedet jak by dopadla instalace Turba na muj motor treba...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to relativni no.... Neresim hlavni je jak to jede a kdyz VTi 160HP ma 120whp a ja 110whp tak to urcite 135HP nebude...mvolesko píše:hmm tak si to má fakt tak málo , chtělo by to auto zvážit přesně na kila i s řidičem, mě to ukázalo 148-152k na kolech což je skoro stejný co naměřili na jarově, ono taky záleží jestli je protivítr a nebo jestli člověkjede mírně z kopce atd.Zemi píše:2150lbs tj 975kg... V serii mam 131PS...mvolesko píše: asi tě to nepotěší ale u toho CRXa maximálně 25koní ztráta, záleží co tam máš za velikost kol, 135 koní je ale docela málo na ty časi co to jezdí ne ? kolik zadáváš hmotnost ?
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A 85kg ridic je jako vzduch?Ritchma píše:Počkej mluvíš o tý váze o svym autě? 975kg jo? To je nějaká hovadina ne? Pak se div že ti to ukazuje takový bludyZemi píše:2150lbs tj 975kg... V serii mam 131PS...mvolesko píše: asi tě to nepotěší ale u toho CRXa maximálně 25koní ztráta, záleží co tam máš za velikost kol, 135 koní je ale docela málo na ty časi co to jezdí ne ? kolik zadáváš hmotnost ?
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Tommy-cupra
no tak koukam ze nam tu vyrostla pekna konkurence,ja uz jsem asi na svojim maximu,pres 200 koni uz se nedostanu,maximalne muzu dat keramiku,sliky mi jsou na nic a na vetsi turbo nemam,hlavne neznam nikoho kdo by mi zarucil ze to pak bude fungovat normalne. Mas obrovsky plus jako ten golf I,vaha. Ja se pod 1300 nedostanu,to bych musel odstrojit pul auta. No jsem zvedavej co nam predvede jeste cajicek na jare,ale kazdopadne to bude zase o neco zajimavejsi.
SEAT LEON CUPRA
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A ja myslel ze jsi Leona prodaval...Tommy-cupra píše:no tak koukam ze nam tu vyrostla pekna konkurence,ja uz jsem asi na svojim maximu,pres 200 koni uz se nedostanu,maximalne muzu dat keramiku,sliky mi jsou na nic a na vetsi turbo nemam,hlavne neznam nikoho kdo by mi zarucil ze to pak bude fungovat normalne. Mas obrovsky plus jako ten golf I,vaha. Ja se pod 1300 nedostanu,to bych musel odstrojit pul auta. No jsem zvedavej co nam predvede jeste cajicek na jare,ale kazdopadne to bude zase o neco zajimavejsi.
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Tommy-cupra
jo prodaval,ale je to zluty auto a to se spatne prodava. hlavne jsem mel mit cupru r,ale uz ji prodali tak to ted nejak neresim.
SEAT LEON CUPRA
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
tak sou 3 možnosti že jo, buď váha neodpovídá proto to naměřilo míň, nebo to má takovou kua velkou ztrátu, a nebo ty civicy těch 160k ani nemaj .. jo ještě vlastně si mi psal že to na 1čku a 2ku nevytáčíš pamatuješ, no v návodu k přístroji je něco jinyhoZemi píše:Je to relativni no.... Neresim hlavni je jak to jede a kdyz VTi 160HP ma 120whp a ja 110whp tak to urcite 135HP nebude...mvolesko píše:hmm tak si to má fakt tak málo , chtělo by to auto zvážit přesně na kila i s řidičem, mě to ukázalo 148-152k na kolech což je skoro stejný co naměřili na jarově, ono taky záleží jestli je protivítr a nebo jestli člověkjede mírně z kopce atd.Zemi píše: 2150lbs tj 975kg... V serii mam 131PS...
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
tyjo a ja zrovna kdybych kupoval leona tak jen v žlutýTommy-cupra píše:jo prodaval,ale je to zluty auto a to se spatne prodava. hlavne jsem mel mit cupru r,ale uz ji prodali tak to ted nejak neresim.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No videl jsem par souboru z dataloggingu z novejsich Gmeteru a tam frajeri zrychlujou az na 3ku... Myslel jsem to tak ze se rozjedes pozvolna a ne jako pri sprintu cukem... Ad ten vykon na kolech... Breta ma Clio RS a na Jarove mu namerili tehdy 165PS na motoru a na kolech mel neco kolem 120-125 mi psal nedavno kdyz jsem se ho ptal...Fazeey píše:tak sou 3 možnosti že jo, buď váha neodpovídá proto to naměřilo míň, nebo to má takovou kua velkou ztrátu, a nebo ty civicy těch 160k ani nemaj .. jo ještě vlastně si mi psal že to na 1čku a 2ku nevytáčíš pamatuješ, no v návodu k přístroji je něco jinyho
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
hmm tak je možny že je tam takova ztrata..Zemi píše:No videl jsem par souboru z dataloggingu z novejsich Gmeteru a tam frajeri zrychlujou az na 3ku... Myslel jsem to tak ze se rozjedes pozvolna a ne jako pri sprintu cukem... Ad ten vykon na kolech... Breta ma Clio RS a na Jarove mu namerili tehdy 165PS na motoru a na kolech mel neco kolem 120-125 mi psal nedavno kdyz jsem se ho ptal...Fazeey píše:tak sou 3 možnosti že jo, buď váha neodpovídá proto to naměřilo míň, nebo to má takovou kua velkou ztrátu, a nebo ty civicy těch 160k ani nemaj .. jo ještě vlastně si mi psal že to na 1čku a 2ku nevytáčíš pamatuješ, no v návodu k přístroji je něco jinyho
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jiste ze je to mozny. Neni to pravidlem, ale co jsem studoval protokoly z brzd tak vykon na kolech je zhruba 3/4 vykonu na motoru...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Tommy-cupra píše:no tak koukam ze nam tu vyrostla pekna konkurence,ja uz jsem asi na svojim maximu,pres 200 koni uz se nedostanu,maximalne muzu dat keramiku,sliky mi jsou na nic a na vetsi turbo nemam,hlavne neznam nikoho kdo by mi zarucil ze to pak bude fungovat normalne. Mas obrovsky plus jako ten golf I,vaha. Ja se pod 1300 nedostanu,to bych musel odstrojit pul auta. No jsem zvedavej co nam predvede jeste cajicek na jare,ale kazdopadne to bude zase o neco zajimavejsi.
čajíčka bych se nebál ta fabka je hodně těžká a trakce nicmoc pokuď nesežene samosvor, ale příští sezonu bude jezdit GIV s haldexem s nechutně vyladěnim motorem hádám
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Malej... :lol:
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Ja jsem skoncil. Uz mesic jsem bez prace, a podle toho, jak to tady s praci spatne vypada, tak v lednu mizim do zahranici, takze se vse odklada. Puvodne mel jit peugeot pryc, a cely ten twin turbo system vykopat a nabastlit jej do Corra s tdi, ale vis jak, clovek mini... a osud meni... Takze jen smutne prihlizim, a tajne zavidim... Samozrejme v dobrem. Takze aspon drzim palce, at to vydrzi.
- Vecernicek
- Kontaktovat uživatele:
Jen k tomu krouťáku, nějak se nezajímám o teréňáky, ale dneska jsem koukal na TV a říkali že HummerH2 má 4litrovej motor a krouťák 305N/m... A žere kolem 15l/100km...
VW Golf 2♂ 1,8 8V 66kW/90PS/5250 137Nm/3000
Seat Toledo Magnus ♂ 1,9 8V TDI 66kW/90PS/4000 202Nm/1900
And PRV
Seat Toledo Magnus ♂ 1,9 8V TDI 66kW/90PS/4000 202Nm/1900
And PRV