já dělal technickou a emise nedávno,na emisích se kouknul na výfuk a řekl, že tam sondu nedostane, tak tam naťukal nějaký hodnoty (což jsem docela rád, protože nemám moc rád, když ten motor točej jak hovada, jednou jsem tam byl s oktávkou TDi a frajer to točil jak debil, tak jsem mu řekl, že jestli se mi pak potká motor, tak že dostane do držky a už netočil..) na technický zkontroloval všechno, řekl jsem mu, že tam nemám origo kola, on řekl že je to v pojodě, jen výfuk by měl mít určitou hlučnost...
Mluvite tu o homologavanych dilech a co indivudualni uprava ... neco co nikdo nema ... nemluve o tom ze po predelani brzd uz na auto nedostanu kola zapsane v TP (jsou moc male)
Mimochodem zajimalo by me jak je to s "prestvbou" co vsechno musim splnit a jestli by pres technickou auto preslo prave jako prestavba ?? poradi nekdo ?
Zrovna minulej vikend pred vystavistem v Praze letnanech jsem videl postavenou trikolku s technickou
Anonymous píše:jake mate zkusenosti s STK bohdalec?
Jenom ty nejhorší a to slýchám odevšad že jsou to jedni z nejhorších na Praze 4!! Já to tam chtěl zkusit a vykopli mě - v techničáku sem měl napsaný plechy, na autě litý, 185/60 14" místo 185/55 14" a za malou fólii na přednim skle jako clonítko. Dal mi to na měsíc, vyměnili sme si názory a jel sem do prdele a už nikdy víc je nechci vidět!!
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Anonymous píše:mno a kde se to da nechat udelat ? ^^
Já vim o dvou. Jeden je jen pro známý, takže to neklapne a druhý je přes jednoho člověka. Ale tak že mu ráno odvezeš auto, odpoledne si pro něj přijedeš a dáš mu peníze za normální prohlídku + něco navíc samozřejmě, ale neni to tak zlý.
Anonymous píše:a muze bejt problem s kolama ktery vystupujou z blatniku? i kdyz ty kola mam zapsany v TP ?
A je to jediný co na tom máš špatně? jestli jo tak normálně zajeď třeba na bohdalec a nechoď do tý místnosti kde se objednáš, ale rovnou běž do garáže a zeptej se jsetli to má smysl a je to........
PJ píše:pokud vim tak kola by neměli vystupovat z blatníku, ale záleží jak to vemou. mužou tě třeba jen upozornit že by sis to měl vyřešit (vytáhnout lemy)
Podle me kola nesmi presahovat kastli, je tu tusim nekde v predisech ... takze i kdyby jsi nahodou prosel pres technickou tak za to asi dostanes pokutu od svestek
mno pak jeste pruhledny clonitko... dvojitej vyfuk... stav. podvozek... prahy ,spoilery pod naraznik (rieger), cerny svetla vzadu HELLA a folie (jen na zadnich oknech)...
Bouzel u nas to ale jinak nejde protoze stat muze vsechno a my obycejni lide nic. viz. např. Byrokratismus - jak me buzerovali kdyz jsem si prihlasil auto z nemecka to bylo papirů!!!
Zn´ámá vec to sice je,ale cím víc se o tom verejne budem bavit,tím víc si to budou hlídat.Já mám originál nárazníky Mattig.to ze jsem je rozrezal a rozsíril,to je vec druhá.Atest mám.