Jo taky už jsem se tady bavil s někým co jí koupil u nás za 55,ale to musí bejt náhoda jako prase,navíc stav bude odpovídající,nejde samozřejmě o kastli,ale i tak dostupnost dílů nebude taková jako na dvoukilo,já to auto hodně dlouho vybíral.Sieře bych dal přednost,protože mi jako auto sedí líp v dvoukilu si připadám přerostlej,sedáš si jak do vany atd. prostě většinu života jezdím Fordama ale vybíral jsem fakt asi rok,co bych si pořídil pro prdel a dvoukilo zvítězilo.Myslím že v době když jsem ho kupoval jsem byl nezaujatej a teď jsem snad taky.Takže jezděte si každej tím co vám vyhovuje.martin píše:Když porovnáš ty dvě auta vedle sebe v seriovim stavu určitě vychází líp sirka, je tvrdší, má samosvor a o 36 koní víc. A co je podstatný že je to dvoulitr oproti osmnáctistovce. Na německym Ebay šla jedna před nedávnem za 2.800,- My sme v čechách dokonce sehnali jednu za 50k.
Jaký to je auto? (Nissan 200SX 1.8 Turbo)???
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Re: Jaký to je auto? (Nissan 200SX 1.8 Turbo)???
ja to nechtel srovnavat jen sem reagoval na to ze blazen rikal ze u crx je to mrdacka...kentoya píše:když jsem to dělal poprvé (nemyslím šukačku) tak jsem měl motor venku za 1,5 hod a dovnitř jsem ho dal za 2,5 hod, zcela sám a půl hodky zdržení bylo jen kvůli tomu, že jsem se nemohl trefit na třmen z převodovky
ale je fakt, že jsem tam neměl kapotu a čumák, ale i s čumákem by nebylo velký zpoždění, protože všechno šroubuju z boku, jediný zdržení by bylo sundání kapoty cca 5 min
kua furt nesrovnávejte jak magoři chtěl vědět jaký auto je dvoukilo a ne za jak dlouho se vytáhne motor z CRX a nebo z dvoukila
prostě se snažte pochopit že crx at je jakýkoli, tak je to jiná kategorie než dvoukilo, ne lepší, ne horší, prostě jiná
a v cem je to lepsi??
nesereš se s převodovkou,s poloosama prostě s ničim,daleko lepši přistup ke všemu. Je to prostě jednodušši,je tam toho min na rozebiráni.
ty woe si zkus vyndavat motor ze 4wd, to teprv poznáš co je peklo
sak vynadavam motor i s prevodovkou, jediny co musim udelat navic je vyndat poloosy a odpojit razeni, to je na chvilu
Ale někteří profíci to umí hodně rychle. Sice je to jen zadohrab, ale stejně...martin píše:ty woe si zkus vyndavat motor ze 4wd, to teprv poznáš co je peklo
co sem slyšel tak horší práce než vyndavat motor ze skylina neni
pěkně.. tak rychle to neumi nikdo
to mattik:a vytahoval si někdy zadohrab ?
Naštěstí jsem při tom nebyl. Zrovna jsem měl jak napotvoru něco jinýho....ehm...na práci Ale určitě jsem se tomu nechtěl vyhnout schválněmartin píše:co sem slyšel tak horší práce než vyndavat motor ze skylina neni
jo ze supry....blázen píše:pěkně.. tak rychle to neumi nikdo
no to je macek,..tak si vyzkoušej třilitra na příč a uvidíš
no tak kolega na dilne vyndaval 2,5 V6 z mazdy tak to je neco podobnyho... to taky neni zadnej drobecek
já co dělal podelnak tak šel prostě líp ven i tam,... motory napříš jdou hůř. Nemluvě u aut jako je 605 3.0 - nepřeju ani nepříteli. Je jednoduchši vylagrovat podelnak a konec debaty.
hmm nevím, kdykoliv jsme jel okolo tak bylo zavřeno amohl jsem koukat jen přes plot, v elicách s enevyznám ale jak na tipcars tak přímo na bazaru ji prodavali jako carlose...martin píše:to co stálo v plzni ta černá GT4 na bílích 17'' nebyl Carlos ale obyčejná Celica Turbo 4x4 ST185 ale to jen takovej postřeh. Ty auta se od sebe podstatně liší.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
zalezi na mechanikovi
[img][img]http://img476.imageshack.us/img476/3460/pict00022ey.th.jpg[/img][/img]
[img][img]http://img476.imageshack.us/img476/3460/pict00022ey.th.jpg[/img][/img]
Mám dojem, že pravej Carlos se prodává tak za půl mega plus mínus.Idaho píše:hmm nevím, kdykoliv jsme jel okolo tak bylo zavřeno amohl jsem koukat jen přes plot, v elicách s enevyznám ale jak na tipcars tak přímo na bazaru ji prodavali jako carlose...martin píše:to co stálo v plzni ta černá GT4 na bílích 17'' nebyl Carlos ale obyčejná Celica Turbo 4x4 ST185 ale to jen takovej postřeh. Ty auta se od sebe podstatně liší.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
nee nakonec tren človíček skočil po carlosovi ze slovače za 156tis na naše.. nepordávaj s etak draho.. koukni na tipcars, u mne je porblém ž enerozeznám pravýho od nepravýáho - proste mne ty auat nikd ynezajímaly
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
Tak jsem se asi seknul, místo půl mega by byl Carlos za čtvrt mega, ale prodávat ho za nižší cenu by se mi zdálo minimálně podezřelý a čekal bych horší stav. Je to přece jenom extra edice.Krosmen píše:dlouho dobu byl carlos na prodej tady kousek v bazaru a byla zelená origo dovoz itálie,cena 250000.- snad ji ještě neprodali....
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
to je stejný jako Probe to je vomrd neskutečnejMattiK píše:no tak kolega na dilne vyndaval 2,5 V6 z mazdy tak to je neco podobnyho... to taky neni zadnej drobecek
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
to vim, to byla blbost, karlos má široký blatníky, vodní IC, jinou ECU, o 10 koní víc, zadní samosvor, lepší turbo s většim tlakem, keramickýma lopatkama a podpis Carlose Sainze na palubce s pořadovim číslem výroby, bylo jich jen 5 tis. pár jich tady bylo na prodej, jeden dokonce za 130 tis, bílej.Idaho píše:hmm nevím, kdykoliv jsme jel okolo tak bylo zavřeno amohl jsem koukat jen přes plot, v elicách s enevyznám ale jak na tipcars tak přímo na bazaru ji prodavali jako carlose...martin píše:to co stálo v plzni ta černá GT4 na bílích 17'' nebyl Carlos ale obyčejná Celica Turbo 4x4 ST185 ale to jen takovej postřeh. Ty auta se od sebe podstatně liší.
na prvni pohled se to pozna podle uzkych a sirokych blatniku a nasavani na kapote, normal verze ma vzduchovej IC takze ma tuto kapotu
a carlos ma tuhle kapotu
ten v plzni mel kapotu jako ten červenej, ale nebudu se hádat, koukala na nej i Lenulka.. chtela do nej jít..
no nic jsem o trošku chytřejší.. stejne to nikd ynepoužiju ma to pro mne stejnej smysl jako my vysvetlovat rozdíly mezi modely trabantu
no nic jsem o trošku chytřejší.. stejne to nikd ynepoužiju ma to pro mne stejnej smysl jako my vysvetlovat rozdíly mezi modely trabantu
Tak turbocelica je naše příbuzná, klasicky 3S-GTE motory používají turba CT-26, byť patrně s odlišným housingem. A dokonce snad ovladače pod volantem budou totožný (nevím jistě), tak kdyby náhodou, tak sem tam se nám Celica hodí...Idaho píše:ten v plzni mel kapotu jako ten červenej, ale nebudu se hádat, koukala na nej i Lenulka.. chtela do nej jít..
- sejki
- Kontaktovat uživatele:
ja si koupil eclipse gsx a druhej den na to sem mel telefonat jeden kamarad se me asi snazi napodobit nebo ja nevim, jednou sem si koupil baworaka on si koupil toho sameho, ted si koupim eclipse a on me vola kde se to da sehnat ze by to chtel taky...tak sem mu rikal at se podiva po toyote celice dvoulitr v turbu 4x4 a on si sehnal za dobre penize tu verzi carlos neco... jen mi je divny proc tu vlastne rozebirate 4x4 kdyz to se moc na drifty nehodi ne?:) v zime na snehu super ale na asfaltu to musi bejt makacka
Nissan Skyline R32 '92 - byvale auto
Idaho píše:ten v plzni mel kapotu jako ten červenej, ale nebudu se hádat, koukala na nej i Lenulka.. chtela do nej jít..
nemněla
http://www.master-car.cz/_cars/index.ph ... _cars=2202