Jaký to je auto? (Nissan 200SX 1.8 Turbo)???

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Zamčeno
Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Bajza píše:Ach jo... hele já mám 200sx.. je to dobrý auto, a docela i pěkný.. na to co stojí a vzhledem k lehkýmu navýšení výkonu je to dobrej kup.. Ale já se jím nabažil a jdu dál :D výkon a vůbec jízdní vlastnosti je pro mě droga
(a na druhou stranu mě vadí že teď hodně lidí chce 200sx páč je kchůl být drifter a ještě se ani nenaučil pořádně řídit.. jinak nenarážím konkrétně na někoho)
Kamo presne tohle jsem sem nechtel napsat. :smich2: I proto mam Hachiroku a jsem rad ze je tak hnusna at si ji nikdo nekupuje. :lol: Navic jich je urcite min jak SX. :o) Ale jak rikam neni to priorita... Hlavni je ze to pujde pod 900kg, tocivej motor to ma a hlavne LSD. 8)
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Bajza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bajza »

Jasny.. o hachi jsem taky premyslel.. taky jsem premyslel o silvii s eserkem... ale uz jsem skoro rozhodnutej co si chci pritahnout... Ale reknu ti po FaF3 to tady bude k posrani kdyz kazdej druhej bude najednou velkej drifter.. jeste ze se takhle nikdo nerve do vrchu.. to bych si asi ublil, hodil ridicak a klicky do kanalu a sel snad do klastera...
Bajza :alkoholic:
DOJEB TUNING AUTOMOTORSPORT

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaký to je auto? (Nissan 200SX 1.8 Turbo)???

Příspěvek od Zemi »

nj ten zasranej F&F totalne zblbnul lidi... :( Jeste ze mi jsou tak nejak ukradeny, ale nesmi mi tady poucovat a placat nesmysly. :lol:

tel. 608 372 848

kentoya

Příspěvek od kentoya »

kromě toho, že nezávodím a negumuju, tak ani nedriftuju, dvoukilo jsem si koupil, že má slušnej výkonovej potenciál, a že se mi líbí

ad zemi
hihi presne... Podle me je vzdycky prvorady pomer kg/PS tak jak to udavaj v BestMotoring ( http://www.bestmotoringvideo.com/ )... A nejaky cesky vemeno mi tady bude vykladat ze je to jinak.
to srovnání máš a nemáš pravdu psi jsou jedna věc, ale krouták vyhrává závody (jak tu má někdo v logu), a za další i kdybych si dal do shadyny motor z dvoukila, tak mi s CRX na kilometr asi ujedeš, bo se s ní nedá jet víc 180 bezpečně,
a eště že su hanák takže nésu vemeno :D

ad CAD
mě je jedno kdo koho rozbije, ale kvůli tomuto tématu si říkám, že asi zajedu na nějekej sprintík a dám si čas pod čáru a je pokoj

ad mattik
4 kentoya : seru ti na to nebudu se opakovat... je to na zmagoreni a nechci skoncit jako ty
já jsem skončil dobře, jsem rozvedenej, a vydělám si dost
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

@kentoya: Ty to vemeno urcite nejsi... Ty jsi byl jen trochu vytocenej, ale az tady budes deeeele tak te to prejde. :D

tel. 608 372 848

milonovo

Příspěvek od milonovo »

Bajza píše:Ach jo... hele já mám 200sx.. je to dobrý auto, a docela i pěkný.. na to co stojí a vzhledem k lehkýmu navýšení výkonu je to dobrej kup.. Ale já se jím nabažil a jdu dál :D výkon a vůbec jízdní vlastnosti je pro mě droga
(a na druhou stranu mě vadí že teď hodně lidí chce 200sx páč je kchůl být drifter a ještě se ani nenaučil pořádně řídit.. jinak nenarážím konkrétně na někoho)
Taky mám ten dojem,ale musím říct že z velký části za to může tohle forum kde polovina lidí nemá auto,půlka ze zbytku nějakou plechovku a ten zbytek má něco čemu se dá říct auto.Všichni čuměj na net a videa z TM takže Silvii znaj jak svý boty,dokonce tak že jí můžou srovnávat.Ale neboj když se odpojíš od netu venku většina lidí ani neví co je to za auto,takže nejseš středem nechtěný pozornosti. 8)
To ZEMI-zruš to prosím Tě,už mě to fakt neba.Nevím proč sem vůbec lezu...

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

milonovo píše:To ZEMI-zruš to prosím Tě,už mě to fakt neba.Nevím proč sem vůbec lezu...
Co to? Tohle tema? Nebo svy auto? :D

tel. 608 372 848

milonovo

Příspěvek od milonovo »

Oboje :D

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Takze LOCK...

Autor at si PROSIM zalozi nove tema v sekci viewforum.php?f=59 ...

tel. 608 372 848

Zamčeno

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“