ehm,nejsou spíš plastoví? to je fuk,maš auktual foto a co za ně? dyžtak mužeš do mejlu Fandisek1@seznam.czexBURN píše:Tak rencek 5 gte ma ty lemy laminátové.....a mám jednu sadu na prodej....
Lemy z laminatu...vyřešeno....smazat
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Re: Lemy z laminatu....
Fiat Panda 1.3T....185Ps.......402m: 12,515s
když si seženeš od někoho půjčit dva náký co pudou použít dopředu i dozadu(nebo 4 a pro mně za mně klidně každej jinej ) tak ti je podle nich do tejdne vyrobim můžou to bejt klidně i celý přední blatníky který maj takový lemy jaký by se ti líbyly, odlejou se v nich jenom ty lemy a pak doříznou přesně podle pandy
mno obavam se že tyhle lemy moc lidi nemá už sem psal tomu polakovi jak mi Honza hazel na předchozí strance odkaz a chce za všechny 4 200ečekHANYSx píše:když si seženeš od někoho půjčit dva náký co pudou použít dopředu i dozadu(nebo 4 a pro mně za mně klidně každej jinej ) tak ti je podle nich do tejdne vyrobim můžou to bejt klidně i celý přední blatníky který maj takový lemy jaký by se ti líbyly, odlejou se v nich jenom ty lemy a pak doříznou přesně podle pandy
- Mefistisko
Ojojoj pěkná pálkaH-Vtec píše:mno obavam se že tyhle lemy moc lidi nemá už sem psal tomu polakovi jak mi Honza hazel na předchozí strance odkaz a chce za všechny 4 200eček
UBER NA PLNEJ PLYN
minulost: MAZDA 323 BG 1.4 16V
současnost: Seat Leon TDI původně 66kw teď 1??
minulost: MAZDA 323 BG 1.4 16V
současnost: Seat Leon TDI původně 66kw teď 1??
tak 200eček není malo mno ale zase bydlí hnedka někde kousek na OstravouMefistisko píše:Ojojoj pěkná pálkaH-Vtec píše:mno obavam se že tyhle lemy moc lidi nemá už sem psal tomu polakovi jak mi Honza hazel na předchozí strance odkaz a chce za všechny 4 200eček