Lemy z laminatu...vyřešeno....smazat

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

H-Vtec

Re: Lemy z laminatu....

Příspěvek od H-Vtec »

exBURN píše:Tak rencek 5 gte ma ty lemy laminátové.....a mám jednu sadu na prodej.... :) :D
ehm,nejsou spíš plastoví? :) to je fuk,maš auktual foto a co za ně? dyžtak mužeš do mejlu Fandisek1@seznam.cz
Fiat Panda 1.3T....185Ps.......402m: 12,515s

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

když si seženeš od někoho půjčit dva náký co pudou použít dopředu i dozadu(nebo 4 a pro mně za mně klidně každej jinej :lol: ) tak ti je podle nich do tejdne vyrobim :wink: můžou to bejt klidně i celý přední blatníky který maj takový lemy jaký by se ti líbyly, odlejou se v nich jenom ty lemy a pak doříznou přesně podle pandy

H-Vtec

Příspěvek od H-Vtec »

HANYSx píše:když si seženeš od někoho půjčit dva náký co pudou použít dopředu i dozadu(nebo 4 a pro mně za mně klidně každej jinej :lol: ) tak ti je podle nich do tejdne vyrobim :wink: můžou to bejt klidně i celý přední blatníky který maj takový lemy jaký by se ti líbyly, odlejou se v nich jenom ty lemy a pak doříznou přesně podle pandy
mno obavam se že tyhle lemy moc lidi nemá :) už sem psal tomu polakovi jak mi Honza hazel na předchozí strance odkaz a chce za všechny 4 200eček

Mefistisko

Příspěvek od Mefistisko »

H-Vtec píše:mno obavam se že tyhle lemy moc lidi nemá už sem psal tomu polakovi jak mi Honza hazel na předchozí strance odkaz a chce za všechny 4 200eček
Ojojoj pěkná pálka :?
UBER NA PLNEJ PLYN
minulost: MAZDA 323 BG 1.4 16V
současnost: Seat Leon TDI původně 66kw teď 1?? :D

H-Vtec

Příspěvek od H-Vtec »

Mefistisko píše:
H-Vtec píše:mno obavam se že tyhle lemy moc lidi nemá už sem psal tomu polakovi jak mi Honza hazel na předchozí strance odkaz a chce za všechny 4 200eček
Ojojoj pěkná pálka :?
tak 200eček není malo mno :( ale zase bydlí hnedka někde kousek na Ostravou

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“