Nissan Skyline-najlepšie auto sveta???

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
Bajza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bajza »

asi tak.. sice jsem fanda nissanu, ale vadí mi tohle vyznávání toho co je in.. nebejt faf2 tak silně pochybuju že by vzniknulo tohle téma a že by se to auto tolik vyznávalo.. hlavně si lidi spojujou sky hlavne s r34 gtr.. ale urcite by veliká většina těchhle vyznavačů nepoznala třeba 32gts (a pak někde na srazu řeknou co to je? fuj a kde to má plasty?).. mimoto skyline nemá 3 generace ale snad 8.. ale v tomhle nechci kecat.. Jinak SR20DET není špatnej.. jen to chce lepší vačky a vahátka.. ale pokud chci zvyšovat výkon.. tak klika, ojnice, písty, ventily, pružiny... atd.. a pak kde je jeho bejvalá "nespolehlivost"
Bajza :alkoholic:
DOJEB TUNING AUTOMOTORSPORT

Bajza
Kontaktovat uživatele:

Re: Nissan Skyline-najlepšie auto sveta???

Příspěvek od Bajza »

Nitro píše:kde by boli neznalci bez FnF/2F2F a NFSU :mrgreen: ale ja poznam skylina aj tak z dob Gran Turisma 1 na PSx (som mal sotva 8 rokov :lol: ) takze by som tiez mohol byt ticho... chcel by som len opravit autora temy, ze skyline nemal len 3 generacie, predtym bol aj KPGC10 a dalej neviem ci este nejake boli :oops: :mrgreen:
Sakra tys me predbeh :lol:

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

Bajza píše:asi tak.. sice jsem fanda nissanu, ale vadí mi tohle vyznávání toho co je in.. nebejt faf2 tak silně pochybuju že by vzniknulo tohle téma a že by se to auto tolik vyznávalo.. hlavně si lidi spojujou sky hlavne s r34 gtr.. ale urcite by veliká většina těchhle vyznavačů nepoznala třeba 32gts (a pak někde na srazu řeknou co to je? fuj a kde to má plasty?).. mimoto skyline nemá 3 generace ale snad 8.. ale v tomhle nechci kecat.. Jinak SR20DET není špatnej.. jen to chce lepší vačky a vahátka.. ale pokud chci zvyšovat výkon.. tak klika, ojnice, písty, ventily, pružiny... atd.. a pak kde je jeho bejvalá "nespolehlivost"
mno jenže tohle když uděláš skoro s každým "druhým" motorem tak dokáže obdobný věci a kolikrát za míň peněz ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

Bajza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bajza »

No je pravda že to není americkej heavy dudy... na kterej klidně šoupneš kompresor nebo turbo skoro bez úprav... a je pravda že sériovej SR nemá zrovna největší výdrž, ale má docela velkej potenciál... jenže myslím si že spousta turbomotorů je na tom podobně, i koncernovej šrot 1.8T

sejki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sejki »

Hosi, rec byla o skylinu....Ne o tom jake auto ma lepci potencial...
Nissan Skyline R32 '92 - byvale auto

sejki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sejki »

Nitro píše:kde by boli neznalci bez FnF/2F2F a NFSU :mrgreen: ale ja poznam skylina aj tak z dob Gran Turisma 1 na PSx (som mal sotva 8 rokov :lol: ) takze by som tiez mohol byt ticho... chcel by som len opravit autora temy, ze skyline nemal len 3 generacie, predtym bol aj KPGC10 a dalej neviem ci este nejake boli :oops: :mrgreen:
Ja sem vedel co to je skyline az od Streeta :lol:

JonnY

Příspěvek od JonnY »

co ma na r34 fakt bere, je ta krasna telemetria (ci co to je :))
inac rychle auto, ale od najlepsieho na svete ma doooost daleko :)

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

Já to beru s humorem, to už tu párkrát bylo že nějakej junior se tady po schlídnutí obou dílů Fjůst ant Fjůrious chtěl se všema bavit jak je Sky skvělej, asi hlavně proto že ho řídil Brajen Šampón :o)
Jinak to, ale neni zlý auto :)
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

barbucha

Příspěvek od barbucha »

Kdyby to nebylo nejlepší auto na světě, tak jak by s ním potom mohl brajen ou konr skákat přes mosty a vyhrávat závody, ha? Tteď čumíte a nevíte, co? :kissmyass:

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

barbucha píše:Kdyby to nebylo nejlepší auto na světě, tak jak by s ním potom mohl brajen ou konr skákat přes mosty a vyhrávat závody, ha? Tteď čumíte a nevíte, co? :kissmyass:
:smich:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

sejki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sejki »

barbucha píše:Kdyby to nebylo nejlepší auto na světě, tak jak by s ním potom mohl brajen ou konr skákat přes mosty a vyhrávat závody, ha? Tteď čumíte a nevíte, co? :kissmyass:
:smich2:

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

ta růžová popelnice zanim ten most taky přeskočila :lol:
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

sejki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sejki »

blázen píše:ta růžová popelnice zanim ten most taky přeskočila :lol:
To jo ale uz byla znacne poskozena, skyline to vyhral bez skrabnuti :lol:

Beaver

Příspěvek od Beaver »

F.N.T (Jergi) píše:
MarauderZ28 píše:je to blbost jasně je to super kára, ale podobnejch aut by se našlo dost, to že má úžasnej potenciál se dá napsat o X jinejch motorech taky ....
Jestli to nebude tim, že tady na foru obdivovat a vychvalovat Skyline je tak říkajíc nutností, aby ses zalíbil ostatnim tjunerům....někdy mi to tak připadá. Zrovnatak markantní je to vždycky v tématu "moje auto snů" nikdo tam nedá to který by fakt chtěl ale to co mu zajistí dostatečný uznání od ostatních.... neřikám že je to případ všech ale pár takovejch lidí se tu najde. Neřikám že je Skyline špatný auto, to rozhodně neni, ale zase bych nezacházel do takovejchle extrémů.
Tak to můj případ není, já bych Skyline jako auto snů nechtěl, na to mám jiný kandidáty - Lamborghini Countach po "faceliftu", evropskou verzi s šesti dvojitýma karburátorama. Jo a ještě DMC-12 bych se mi líbilo, byť je to slabý a starý :D

Ohledně úžasnýho potenciálu Skye - no pochopitelně mi to nedá a napíšu sem, že potenciál 2JZ je lepší, páč má pár deci navrch :lol: Teenageři jsou z něj hotoví hlavně díky tomu, že to viděli ve filmu, přitom ve F&F ani ve 2F&2F vlastně nepadl snad ani jednou údaj o tom, kolik má který auto výkon (pokud pomineme ty podivný hlášky z jedničky nad vyhořelým vrakem).
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

sejki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sejki »

Beaver píše:
F.N.T (Jergi) píše:
MarauderZ28 píše:je to blbost jasně je to super kára, ale podobnejch aut by se našlo dost, to že má úžasnej potenciál se dá napsat o X jinejch motorech taky ....
Jestli to nebude tim, že tady na foru obdivovat a vychvalovat Skyline je tak říkajíc nutností, aby ses zalíbil ostatnim tjunerům....někdy mi to tak připadá. Zrovnatak markantní je to vždycky v tématu "moje auto snů" nikdo tam nedá to který by fakt chtěl ale to co mu zajistí dostatečný uznání od ostatních.... neřikám že je to případ všech ale pár takovejch lidí se tu najde. Neřikám že je Skyline špatný auto, to rozhodně neni, ale zase bych nezacházel do takovejchle extrémů.
Tak to můj případ není, já bych Skyline jako auto snů nechtěl, na to mám jiný kandidáty - Lamborghini Countach po "faceliftu", evropskou verzi s šesti dvojitýma karburátorama. Jo a ještě DMC-12 bych se mi líbilo, byť je to slabý a starý :D

Ohledně úžasnýho potenciálu Skye - no pochopitelně mi to nedá a napíšu sem, že potenciál 2JZ je lepší, páč má pár deci navrch :lol: Teenageři jsou z něj hotoví hlavně díky tomu, že to viděli ve filmu, přitom ve F&F ani ve 2F&2F vlastně nepadl snad ani jednou údaj o tom, kolik má který auto výkon (pokud pomineme ty podivný hlášky z jedničky nad vyhořelým vrakem).
Vsak jo2JZ 1500koni bezproblemu:) dobre s problemama ale jde to :) U skylina nevim jka se to pohybuje.

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

JonnY píše:co ma na r34 fakt bere, je ta krasna telemetria (ci co to je :))
To na nem taky zeru snad nejvic. :lol:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

:) díky bohu, že nejsu jedinej koho ten debilní film nenadchl a koho nechává Skyline pomerně chladným.Stejně se nic nevyrovná 601 s motorem z 353 a třema karburátorama z MZ.......Vivat DDR :P 8)
svět dospělých je pro mne záhadou......

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

to je třeba brat s rezervou, skyline je fakt pěkne auto s perfektnim motorem a podvozkem, kdo by to nebral tak keca,ale je spousta lepšich aut...ale typy jako lambo a spol asi budou cenově zase jinde
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

sic

Příspěvek od sic »

najlepsie auto sveta je momentalne Škoda :lol:
when I grow up, I want to be a racing driver

sejki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sejki »

sic píše:najlepsie auto sveta je momentalne Škoda :lol:
:?

barbucha

Příspěvek od barbucha »

A taky nejhezčí. V roce 2004 odsunula i Ferrari f430 v hlasování o "nejkrásnější auto roku"na TV Prima :lol: A akorát jsem nevěděl jestli se mám smát nebo brečet. Ale pak mi došlo že jsme v česku, tak jsem se smál. Mě osobně se teda nová oktávka docela líbí, ale co je moc, to je moc :?:

martin

Příspěvek od martin »

:smich2: :smich2: :smich2:

sicova škodofka je teď nejrychlejší auto na tomhle fóru, kdo jinej dá brno pod 1:32 :lol:

Lukaash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukaash »

a jo, to mi nedoslo :oops:

:smich:

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

martin píše:
:smich2: :smich2: :smich2:

sicova škodofka je teď nejrychlejší auto na tomhle fóru, kdo jinej dá brno pod 1:32 :lol:
Ja na simsonovi :lol:

JonnY

Příspěvek od JonnY »

no pozor. FaF ma svojej doby oslovila (hlavne Charger). Len to som toho o autach este moc nevedel :D

najlepsie auto? ono asi komprmis medzi praktickou strankou, cenou a performance.
takze asi nejaky stary neznicitelny pick up od toyoty :lol:

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

JonnY píše:no pozor. FaF ma svojej doby oslovila (hlavne Charger). Len to som toho o autach este moc nevedel :D

najlepsie auto? ono asi komprmis medzi praktickou strankou, cenou a performance.
Mě ne, já se na ten film dívala a stále dívám s despektem a pro pobavení.Z těch supr vostrejch citátů já nemůžu:"Blbě řadíš, bez meziplynu!" "V tý supře máš motor z Mazdy" "Já chtěl nadupanou káru, ne rozdupabou" atd........prostě béčkovej film.Občas jsem tam neviděl kus logiky, ale to je jedno......... :(

RifleMan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RifleMan »

sejki píše:
blázen píše:ta růžová popelnice zanim ten most taky přeskočila :lol:
To jo ale uz byla znacne poskozena, skyline to vyhral bez skrabnuti :lol:
Zapomněli jste na Supru. Ta taky přeskočila ale při dopadu ji praskly gumy a vletěla do billboardu :lol: :lol:
Obrázek

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

Breakthru píše:
JonnY píše:no pozor. FaF ma svojej doby oslovila (hlavne Charger). Len to som toho o autach este moc nevedel :D

Mě ne, já se na ten film dívala a stále dívám s despektem a pro pobavení.Z těch supr vostrejch citátů já nemůžu:"Blbě řadíš, bez meziplynu!" "V tý supře máš motor z Mazdy" "Já chtěl nadupanou káru, ne rozdupabou" atd........prostě béčkovej film.Občas jsem tam neviděl kus logiky, ale to je jedno......... :(
a Ty jsi v tom filmu hledal něco duchaplnýho ? To přece bylo dopředu jasný i avizovaný co to bude za film :o)
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

No, abych řekl pravdu, tak FnF2 se mi už tak nelíbila. Byla dost nereálná. Jednička se mi líbí pořád. Hlavně ten Charger. 8)
Jinak k té debatě o Skylinu. Mě se Skyline líbí hlavně proto, že to není taková tuctovka a i v sérii vypadá dost hustě. Navíc ten jeho podvozek je fakt paráda. :lol: O Skylinu vím už dávno před tím, co se ukázal puberťákům ve FnF. A o Supře ani nemluvě.

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

MarauderZ28: ne to nehledal, já se koukal hlavně na ty auta.teď má bejt myslím trojka.......to zas bude něco :hmm:

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“