Nissan Skyline-najlepšie auto sveta???
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- Bajza
- Kontaktovat uživatele:
asi tak.. sice jsem fanda nissanu, ale vadí mi tohle vyznávání toho co je in.. nebejt faf2 tak silně pochybuju že by vzniknulo tohle téma a že by se to auto tolik vyznávalo.. hlavně si lidi spojujou sky hlavne s r34 gtr.. ale urcite by veliká většina těchhle vyznavačů nepoznala třeba 32gts (a pak někde na srazu řeknou co to je? fuj a kde to má plasty?).. mimoto skyline nemá 3 generace ale snad 8.. ale v tomhle nechci kecat.. Jinak SR20DET není špatnej.. jen to chce lepší vačky a vahátka.. ale pokud chci zvyšovat výkon.. tak klika, ojnice, písty, ventily, pružiny... atd.. a pak kde je jeho bejvalá "nespolehlivost"
Bajza
DOJEB TUNING AUTOMOTORSPORT
- Bajza
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nissan Skyline-najlepšie auto sveta???
Sakra tys me predbehNitro píše:kde by boli neznalci bez FnF/2F2F a NFSU ale ja poznam skylina aj tak z dob Gran Turisma 1 na PSx (som mal sotva 8 rokov ) takze by som tiez mohol byt ticho... chcel by som len opravit autora temy, ze skyline nemal len 3 generacie, predtym bol aj KPGC10 a dalej neviem ci este nejake boli
Bajza
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
mno jenže tohle když uděláš skoro s každým "druhým" motorem tak dokáže obdobný věci a kolikrát za míň peněz ...Bajza píše:asi tak.. sice jsem fanda nissanu, ale vadí mi tohle vyznávání toho co je in.. nebejt faf2 tak silně pochybuju že by vzniknulo tohle téma a že by se to auto tolik vyznávalo.. hlavně si lidi spojujou sky hlavne s r34 gtr.. ale urcite by veliká většina těchhle vyznavačů nepoznala třeba 32gts (a pak někde na srazu řeknou co to je? fuj a kde to má plasty?).. mimoto skyline nemá 3 generace ale snad 8.. ale v tomhle nechci kecat.. Jinak SR20DET není špatnej.. jen to chce lepší vačky a vahátka.. ale pokud chci zvyšovat výkon.. tak klika, ojnice, písty, ventily, pružiny... atd.. a pak kde je jeho bejvalá "nespolehlivost"
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- Bajza
- Kontaktovat uživatele:
No je pravda že to není americkej heavy dudy... na kterej klidně šoupneš kompresor nebo turbo skoro bez úprav... a je pravda že sériovej SR nemá zrovna největší výdrž, ale má docela velkej potenciál... jenže myslím si že spousta turbomotorů je na tom podobně, i koncernovej šrot 1.8T
Bajza
- sejki
- Kontaktovat uživatele:
Ja sem vedel co to je skyline az od StreetaNitro píše:kde by boli neznalci bez FnF/2F2F a NFSU ale ja poznam skylina aj tak z dob Gran Turisma 1 na PSx (som mal sotva 8 rokov ) takze by som tiez mohol byt ticho... chcel by som len opravit autora temy, ze skyline nemal len 3 generacie, predtym bol aj KPGC10 a dalej neviem ci este nejake boli
Nissan Skyline R32 '92 - byvale auto
co ma na r34 fakt bere, je ta krasna telemetria (ci co to je )
inac rychle auto, ale od najlepsieho na svete ma doooost daleko
inac rychle auto, ale od najlepsieho na svete ma doooost daleko
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já to beru s humorem, to už tu párkrát bylo že nějakej junior se tady po schlídnutí obou dílů Fjůst ant Fjůrious chtěl se všema bavit jak je Sky skvělej, asi hlavně proto že ho řídil Brajen Šampón
Jinak to, ale neni zlý auto
Jinak to, ale neni zlý auto
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
barbucha píše:Kdyby to nebylo nejlepší auto na světě, tak jak by s ním potom mohl brajen ou konr skákat přes mosty a vyhrávat závody, ha? Tteď čumíte a nevíte, co?
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Tak to můj případ není, já bych Skyline jako auto snů nechtěl, na to mám jiný kandidáty - Lamborghini Countach po "faceliftu", evropskou verzi s šesti dvojitýma karburátorama. Jo a ještě DMC-12 bych se mi líbilo, byť je to slabý a starýF.N.T (Jergi) píše:Jestli to nebude tim, že tady na foru obdivovat a vychvalovat Skyline je tak říkajíc nutností, aby ses zalíbil ostatnim tjunerům....někdy mi to tak připadá. Zrovnatak markantní je to vždycky v tématu "moje auto snů" nikdo tam nedá to který by fakt chtěl ale to co mu zajistí dostatečný uznání od ostatních.... neřikám že je to případ všech ale pár takovejch lidí se tu najde. Neřikám že je Skyline špatný auto, to rozhodně neni, ale zase bych nezacházel do takovejchle extrémů.MarauderZ28 píše:je to blbost jasně je to super kára, ale podobnejch aut by se našlo dost, to že má úžasnej potenciál se dá napsat o X jinejch motorech taky ....
Ohledně úžasnýho potenciálu Skye - no pochopitelně mi to nedá a napíšu sem, že potenciál 2JZ je lepší, páč má pár deci navrch Teenageři jsou z něj hotoví hlavně díky tomu, že to viděli ve filmu, přitom ve F&F ani ve 2F&2F vlastně nepadl snad ani jednou údaj o tom, kolik má který auto výkon (pokud pomineme ty podivný hlášky z jedničky nad vyhořelým vrakem).
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- sejki
- Kontaktovat uživatele:
Vsak jo2JZ 1500koni bezproblemu:) dobre s problemama ale jde to U skylina nevim jka se to pohybuje.Beaver píše:Tak to můj případ není, já bych Skyline jako auto snů nechtěl, na to mám jiný kandidáty - Lamborghini Countach po "faceliftu", evropskou verzi s šesti dvojitýma karburátorama. Jo a ještě DMC-12 bych se mi líbilo, byť je to slabý a starýF.N.T (Jergi) píše:Jestli to nebude tim, že tady na foru obdivovat a vychvalovat Skyline je tak říkajíc nutností, aby ses zalíbil ostatnim tjunerům....někdy mi to tak připadá. Zrovnatak markantní je to vždycky v tématu "moje auto snů" nikdo tam nedá to který by fakt chtěl ale to co mu zajistí dostatečný uznání od ostatních.... neřikám že je to případ všech ale pár takovejch lidí se tu najde. Neřikám že je Skyline špatný auto, to rozhodně neni, ale zase bych nezacházel do takovejchle extrémů.MarauderZ28 píše:je to blbost jasně je to super kára, ale podobnejch aut by se našlo dost, to že má úžasnej potenciál se dá napsat o X jinejch motorech taky ....
Ohledně úžasnýho potenciálu Skye - no pochopitelně mi to nedá a napíšu sem, že potenciál 2JZ je lepší, páč má pár deci navrch Teenageři jsou z něj hotoví hlavně díky tomu, že to viděli ve filmu, přitom ve F&F ani ve 2F&2F vlastně nepadl snad ani jednou údaj o tom, kolik má který auto výkon (pokud pomineme ty podivný hlášky z jedničky nad vyhořelým vrakem).
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To na nem taky zeru snad nejvic.JonnY píše:co ma na r34 fakt bere, je ta krasna telemetria (ci co to je )
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
to je třeba brat s rezervou, skyline je fakt pěkne auto s perfektnim motorem a podvozkem, kdo by to nebral tak keca,ale je spousta lepšich aut...ale typy jako lambo a spol asi budou cenově zase jinde
najlepsie auto sveta je momentalne Škoda
when I grow up, I want to be a racing driver
- sejki
- Kontaktovat uživatele:
sic píše:najlepsie auto sveta je momentalne Škoda
A taky nejhezčí. V roce 2004 odsunula i Ferrari f430 v hlasování o "nejkrásnější auto roku"na TV Prima A akorát jsem nevěděl jestli se mám smát nebo brečet. Ale pak mi došlo že jsme v česku, tak jsem se smál. Mě osobně se teda nová oktávka docela líbí, ale co je moc, to je moc
sicova škodofka je teď nejrychlejší auto na tomhle fóru, kdo jinej dá brno pod 1:32
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja na simsonovimartin píše:sic píše:najlepsie auto sveta je momentalne Škoda
sicova škodofka je teď nejrychlejší auto na tomhle fóru, kdo jinej dá brno pod 1:32
no pozor. FaF ma svojej doby oslovila (hlavne Charger). Len to som toho o autach este moc nevedel
najlepsie auto? ono asi komprmis medzi praktickou strankou, cenou a performance.
takze asi nejaky stary neznicitelny pick up od toyoty
najlepsie auto? ono asi komprmis medzi praktickou strankou, cenou a performance.
Mě ne, já se na ten film dívala a stále dívám s despektem a pro pobavení.Z těch supr vostrejch citátů já nemůžu:"Blbě řadíš, bez meziplynu!" "V tý supře máš motor z Mazdy" "Já chtěl nadupanou káru, ne rozdupabou" atd........prostě béčkovej film.Občas jsem tam neviděl kus logiky, ale to je jedno.........JonnY píše:no pozor. FaF ma svojej doby oslovila (hlavne Charger). Len to som toho o autach este moc nevedel
svět dospělých je pro mne záhadou......
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
a Ty jsi v tom filmu hledal něco duchaplnýho ? To přece bylo dopředu jasný i avizovaný co to bude za filmBreakthru píše:Mě ne, já se na ten film dívala a stále dívám s despektem a pro pobavení.Z těch supr vostrejch citátů já nemůžu:"Blbě řadíš, bez meziplynu!" "V tý supře máš motor z Mazdy" "Já chtěl nadupanou káru, ne rozdupabou" atd........prostě béčkovej film.Občas jsem tam neviděl kus logiky, ale to je jedno.........JonnY píše:no pozor. FaF ma svojej doby oslovila (hlavne Charger). Len to som toho o autach este moc nevedel
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
No, abych řekl pravdu, tak FnF2 se mi už tak nelíbila. Byla dost nereálná. Jednička se mi líbí pořád. Hlavně ten Charger.
Jinak k té debatě o Skylinu. Mě se Skyline líbí hlavně proto, že to není taková tuctovka a i v sérii vypadá dost hustě. Navíc ten jeho podvozek je fakt paráda. O Skylinu vím už dávno před tím, co se ukázal puberťákům ve FnF. A o Supře ani nemluvě.
Jinak k té debatě o Skylinu. Mě se Skyline líbí hlavně proto, že to není taková tuctovka a i v sérii vypadá dost hustě. Navíc ten jeho podvozek je fakt paráda. O Skylinu vím už dávno před tím, co se ukázal puberťákům ve FnF. A o Supře ani nemluvě.