Protoze uz je zde tolik temat, rozhodl jsem se, ze bude nejlepsi to pekne dat do jednoho s odkazy presne na to, co hledate a nemusite projizdet tech mnoho stranek s prispevky
Pokud zde jeste naky tema chybi, poslete mi SZ, at to tady nezasir*me
Jeste jsem s timto tematem neskoncil, tak se nelekejte, ze zde chybi ta dulezita temata
Nazdar !začni vydělávat na netu ještě dnes. Reálný výdělky jsou od 5 - 12 000 už po 2 měsícíh.Všechno info najdeš na www.easymoney.webnode.cz Tuningu zdar
Zdravím..Chtěl bych se zeptat jestli nevíte kde se dají sehnat odlehčené řemenice na favorita..nikde to nemužu najít a žádného soustružníka neznám..taky by mě zajímalo jestli to u tak slabeho motoru bude mít nějaký významný vliv..dik
Anubees píše:Zdravím..Chtěl bych se zeptat jestli nevíte kde se dají sehnat odlehčené řemenice na favorita..nikde to nemužu najít a žádného soustružníka neznám..taky by mě zajímalo jestli to u tak slabeho motoru bude mít nějaký významný vliv..dik
Škoda 130 píše:nevíte někdo jak by se dal udelat pohon 4x4 na favorita.
už to neber
Ford Sierra 4x4 DOHC- bejvávalo...
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný
Anubees píše:Zdravím..Chtěl bych se zeptat jestli nevíte kde se dají sehnat odlehčené řemenice na favorita..nikde to nemužu najít a žádného soustružníka neznám..taky by mě zajímalo jestli to u tak slabeho motoru bude mít nějaký významný vliv..dik
mno v tyme maj jen ocelove a hlinikove, ale ty hlinikove sou plne bez odlehceni- ale na zakazku neni problem nake to odlehceni si od nich nechat udelat, maj vybavenou dilnu na ruzne druhy uprav, otazka je jak to pak bude s pevnosti
mno v tyme maj jen ocelove a hlinikove, ale ty hlinikove sou plne bez odlehceni- ale na zakazku neni problem nake to odlehceni si od nich nechat udelat, maj vybavenou dilnu na ruzne druhy uprav, otazka je jak to pak bude s pevnosti
no jasně proto se ptám tady zkušených lidí ja se asi špatně zeptal chtěl sem vědět jestli se třeba nevyrábí normálně..prostě všechny "kotouče" na kterych je řemen někde koupit