červené BMW E36 coupe!!!!

Ukradli vám auto nebo vykradli?

Moderátoři: Kane13, tholis

Odpovědět
ondrais

červené BMW E36 coupe!!!!

Příspěvek od ondrais »

Ali píše:Ahoj vsichni,
Prosim o pomoc!
30.8. 2007 mi byl na v Praze 5 na Smichove na naplavce kousek od botelu Admiral ukradenej muj Mmmazel :evil: :x :cry: :x
Je to cerveny coupe E36 318is v M-paketu s orig. Mkovejma kolama ( vzadu 245 vepredu 225 ) je to rok '93. A ma dost hlucnej vejfuk s tuningovou koncovkou, mracitka. SPZ (pokud tam jeste bude) je 7A5 18-19
Poznavaci znameni je hlavne kraval z vejfuku :) jinak mala samolepka "És" (znacka obleceni a doplnku) na viku od kufru, vedle znacky, mala samolepka Etnies, napravo na prednim narazniku pod svetlem a Big BMW samolepka na levym zadnim okynku. Lak uz je trosku vysisovanej, hlavne strecha a viko kufru.
Pokud ho kdekoliv uvidite tak (nejlepe prizabijte ridice :twisted: ) nebo radsi volejte Policii a me prosim kontaktujte na SZ.

PS: Plus touto zpravou prosim adminy, aby inzerat rozkopirovali, nebo presunuli jeste do temat, kam se to obvykle dela.. Jsem tu jeste trosku lamka a nechtel jsem tim zadelat celej web. Taky kdyby byla moznost vam na mail poslat fotky aby jste mi je sem vyjimecne vyvesili, tak bych byl moc rad. A pokud se najde, tak jen co ho nejak zprovoznim, tak uz si 100% zaplatim clenstvi :) :oops: :)
Take lidi kteri chodej na jiny weby kde by to melo viset, tak at me prosim okopirujou a povesej i tam. Predem dik vsem!!
( mno a ted jdu brecet do kouta mam ho ani ne tri mesice a jeste ho splacim.. :cry: )
Tomas8409 píše:fotky doufám že se najde
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

blah

Re: červené BMW E36 coupe!!!!

Příspěvek od blah »

twe kamosovi taky nedavno ukradli E36 318 cernej sedan
dokonce uplne ve stejnej den...

na prazskyho povstani u dekanky... SPZ 7A8 93 43

mel ho asi 14dni :(
NA PRODEJ!!!!!!
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;

Odpovědět

Zpět na „Ukradeno“