Další retard vs. policista
Moderátor: Jardafox
Další retard vs. policista
http://www.stream.cz/video/754406-dva-s ... -policista" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
Re: Další retard vs. policista
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Aha, tam nelezu. Pardon a pripadne prosim smazat.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
Jinak někteří idioti jsou opravdu na dělo..
Pokud nemám co skrývat, tak nemám problém se spoluprací policistů
Pokud nemám co skrývat, tak nemám problém se spoluprací policistů
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
jak uz to tam nekdo psal, to je tak, kdyz nekteri jedinci nemaji zadnou autoritu vuci PCR. Na druhou stranu, PCR taky nema moc moznosti, hlavne si takhle nechat nadavat
"Chyba" na straně policie ani jeden nevěděl evidentně co dělat což je škoda, protože takové kokůtky je třeba naučit chování.3koda že nikdo nezavolal posilu, věřím že by to dopadlo uplně jinak. Nemám policii extra v lásce, ale co je moc to je moc.
cvb +1
Hlavne chovam se k nemu, podle toho jak se chova i on ke me
Hlavne chovam se k nemu, podle toho jak se chova i on ke me
Ty vole to je něco na mě... Rozjebat mu telefon o zem,chytnout za pačesy a vymést s ním chodník s hajzlem.Otec je u policice víc než 20 let a co jsem si od něho vyslechl po minulé směně..opravdu extrém.nechat si nadávat do ku*ev pi*í,zm*dů a neudělá nic,nemůže telefon pověsit nemůže položit prostě musí poslouchat jak debil..Vy*ebané zákony vy*ebané republiky
Dacia 1300 "75
Opel Corsa B fake GSI
Škoda Octavia 1.8 T 4X4
Škoda Octavia 2.0TDI RS
Opel Corsa B fake GSI
Škoda Octavia 1.8 T 4X4
Škoda Octavia 2.0TDI RS
Lukinho souhlas .... A hlavně tyhle kokůtci se spolíhaj na to, že se ohání kamerou a nic jim nemůžou udělat...
Kámoš taky zkoušel tahat mobil a začínat točit a dělat hustýho. Mobil jsem mu vzal a říkam nech toho vole.. Policajt byl úplně slušnej tak nwm proč si hrát na něco.. Taky dělá jenom svojí práci...
Kámoš taky zkoušel tahat mobil a začínat točit a dělat hustýho. Mobil jsem mu vzal a říkam nech toho vole.. Policajt byl úplně slušnej tak nwm proč si hrát na něco.. Taky dělá jenom svojí práci...
Jak můžou v čr dělat u policie takový retardi? Z toho plešatýho žádnej respekt nejde Tohle si prostě nikdo dovolit nesmí Nejepší je že frajeři si hrajou na hrozně hustý a přijeli atrapou auta pro ženy a gaye
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Corsica: podle tveho prispevku a podpisu jsou to inteligenti?
ritchma: protoze v čr nemá policie žádnej respekt, proto k nim už normální lidi snad ani radši nechoděj...
ritchma: protoze v čr nemá policie žádnej respekt, proto k nim už normální lidi snad ani radši nechoděj...
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
Tohle je ale průser. Policista si musí umět sjednat pořádek. Když neumí, nemá u policie co dělat. Nechci ho soudit, neznám toho malýho policistu, ale od pohledu vypadá jak nějaký zamindrákovaný looser. Tohle k policii nesmí. Tohle udělat jinde, okamžitě si půjdeš minimálně na den sednout aby ti došlo že si idiot!
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Problém je v nastavených zákonech tohoto státu, jelikož verbální útok na policistu apod. u nás už v podstatě neni proti právní a policista kdyby vpodstatě jakkoliv zasáhnul vyhoupl by na koně akorát ty kkty za kamerou i když jsem se kolikrát se strážníkama "pohádal" (samozdřejmě v klidu, slušně a bez křiku) jelikož mě dusili pro něco co mi sami nedokázali říct když jsem se zeptal "hlouběji" (nejsem žádnej právník nebo něco takovýho, takže paragrafy apod. jsem na ně netahal a stejně nebyli schopní), ale být takhle vůlgární bych si nikdy nedovolil, raději držim hubu, šoupu nohama a doufám, že mě pustí bez flastru. Nechápu jak si to někdo může dovolit nejt takhle vulgární na policisty, ale je smutný, že si více méně musí nechat nadávat a sr*t na hlavu. Ale zase na jednu stranu kolikrát jsou videa kde jsou aktéři sice arogantní, ale pořád slušní a ty policisty stíraj jak nic, protože oni "hájí" zákon, kterej ani neznaj, cojž je smutnýjajiN píše:jak uz to tam nekdo psal, to je tak, kdyz nekteri jedinci nemaji zadnou autoritu vuci PCR. Na druhou stranu, PCR taky nema moc moznosti, hlavne si takhle nechat nadavat
Ex: VW Vento 1.9 TDI..motorkára
Alfa Romeo 156 sportwagon 2.4 Jede To Dobře
Now: Škoda Octavia II kombi 2.0 TDI Průser Doma..prostě kasička
Alfa Romeo GT 3.2 V6
Alfa Romeo GT 3.2 V6
Typický úkaz dvou naprosto neschopných a zbytečných fízlů. Nejen, že si nechají nadávat, ale autorita z nich přímo vyzařuje. Jeden se k těm dementům vůbec nemá a nechává jim svého mini kolegu na pospas, a mini kolega si nechá veřejně srát na hlavu (bo je to profesionální asi) ač zákony k tomuhle jednání jsou (to by je musel, ale znát) pak samotné vysvětlení co dotyčný má podepsat je jako zkoušení šesťáka na ZŠ. Bravo za sjednání pořádku! Teď už jsem klidný, když se mi něco stane, tak přijedou Bilbo s Frodem a všechno bude fajn! Pomůžou a zachrání.
Naposledy upravil(a) Kein dne 16 říj 2012 12:17, celkem upraveno 5 x.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobré mentosky, hrdinové Být takhle tupej, jako oni, tak si to určitě nenatáčím na video a pak se s tím ještě chlubím na webu. Chování zoufalc ....
Doufám, že jim to tam správní orgán vysvětlí, až chytí 2 roky ZŘMV a 20k flastr, se bude divit a na to svoje buzerantský kinder auto se bude moci jen koukat
Doufám, že jim to tam správní orgán vysvětlí, až chytí 2 roky ZŘMV a 20k flastr, se bude divit a na to svoje buzerantský kinder auto se bude moci jen koukat
ex only BMW e30 323i ex e30 320i ex e34 535i ex e30 320Ci ex e39 528i ex e30 325i black saloon, nyní BMW e36 1,8Is Imola rot
Bůh stvořil lidi jako slabé a silné. Teprve Samuel Colt tento nedostatek napravil.
Bůh stvořil lidi jako slabé a silné. Teprve Samuel Colt tento nedostatek napravil.
Máš pravdu, nejsi právník.john-n píše:Problém je v nastavených zákonech tohoto státu, jelikož verbální útok na policistu apod. u nás už v podstatě neni proti právní a policista kdyby vpodstatě jakkoliv zasáhnul vyhoupl by na koně akorát ty kkty za kamerou i když jsem se kolikrát se strážníkama "pohádal" (samozdřejmě v klidu, slušně a bez křiku) jelikož mě dusili pro něco co mi sami nedokázali říct když jsem se zeptal "hlouběji" (nejsem žádnej právník nebo něco takovýho, takže paragrafy apod. jsem na ně netahal a stejně nebyli schopní), ale být takhle vůlgární bych si nikdy nedovolil, raději držim hubu, šoupu nohama a doufám, že mě pustí bez flastru. Nechápu jak si to někdo může dovolit nejt takhle vulgární na policisty, ale je smutný, že si více méně musí nechat nadávat a sr*t na hlavu. Ale zase na jednu stranu kolikrát jsou videa kde jsou aktéři sice arogantní, ale pořád slušní a ty policisty stíraj jak nic, protože oni "hájí" zákon, kterej ani neznaj, cojž je smutnýjajiN píše:jak uz to tam nekdo psal, to je tak, kdyz nekteri jedinci nemaji zadnou autoritu vuci PCR. Na druhou stranu, PCR taky nema moc moznosti, hlavne si takhle nechat nadavat
§ 154
(1) Kdo jinému vyhrožuje usmrcením, ublížením na zdraví nebo způsobením škody velkého rozsahu
a) v úmyslu působit na výkon pravomoci státního orgánu, nebo
b) pro výkon pravomoci státního orgánu, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.
(2) Kdo hrubě urazí nebo pomluví státní orgán při výkonu jeho pravomoci nebo pro tento výkon, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok nebo peněžitým trestem.
zdroj: http://business.center.cz/business/prav ... st2h3.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
hele ale tenhle uz preci jednou natocenej byl... jak stavel ty auta ne?
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
Ano keine, nasel jsi si A ale to podstatne B uz nevis... jak bys postupoval? zkopal ho do kulaty krychle? (ja bych to udelal rad, ale protoze mam potomka, platim hypoteku atp. tak potrebuju jit i dalsi den do prace...) takze jakekoliv pouziti donucovaku, mimo pri zadrzeni pro predvedeni, neprichazi v uvahu... takova je realita! Kamery v telefonech nam byl cert dluzen...Kein píše: Máš pravdu, nejsi právník.
§ 154
(1) Kdo jinému vyhrožuje usmrcením, ublížením na zdraví nebo způsobením škody velkého rozsahu
a) v úmyslu působit na výkon pravomoci státního orgánu, nebo
b) pro výkon pravomoci státního orgánu, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.
(2) Kdo hrubě urazí nebo pomluví státní orgán při výkonu jeho pravomoci nebo pro tento výkon, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok nebo peněžitým trestem.
zdroj: http://business.center.cz/business/prav ... st2h3.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Možná se pletu, ale neni náhodou policista veřejný činitel a né státní orgán?
Ex: VW Vento 1.9 TDI..motorkára
Alfa Romeo GT 3.2 V6
Alfa Romeo GT 3.2 V6
Ještě se divíte, proč lidi volili KSČM?
Za komára by se ti dva váleli v krvi na zemi a ještě by dostali 3 roky natvrdo
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
za komanče by jsme neměli tak skvělý telefony
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Ano, je velmi smutné, pokud se strážci zákona musí těmi samými zákony řídit.Ultima píše:Kamery v telefonech nam byl cert dluzen...
Obdivuju policajty za to, že se udrželi.... já při konfrontaci s takovými dvěma hovady bych už tasil VUMLa a přesně proto bych k policii asi nikdy nešel....
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Já si myslím, že málokterý ze všech diletantských hovad, který volily komanče, bylo motivováno tím, že PČR bude mít zase respekt...Ale třeba joTomasUL píše:Ještě se divíte, proč lidi volili KSČM?
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Kane13: Teď si můžeš položit otázku, proč je lidi volili. Ale to by byla diskuze na sto stran.
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
Tomas: Máš recht, holt se s tím budeme muset smířit...
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Moc mě mrzí, že PhDr. Miroslav Sládek nekandiduje na prezidenta.
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
Tjn, sladek na hrad...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T