Dement v kamionu
Moderátor: Jardafox
Dement v kamionu
Tak jsem na fb narazil na tohle video od kluka tady od nás. Takovýhle dementi nemaj na silnicích co dělat. Ale týpek už si asi moc nezajezdí, někdo ho nahlásil (viz komenty na YT)
Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM
Re: Dement v kamionu
http://tn.nova.cz/clanek/video-silenec- ... hazov.html" onclick="window.open(this.href);return false;
60-ti letej deda, uz je bez prace a asi i bez papiru, coz by bylo jediny reseni.
60-ti letej deda, uz je bez prace a asi i bez papiru, coz by bylo jediny reseni.
Tohle mi prijde proti tomu co kazdy den zazivam na dalnici od prevazne Slovaku a Polaku jeste dobry
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
Viděl bych to na email do madety
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
Kdysi mě na dálnici takhle jebal pán z kofoly, vzadu jedu jako prase? Vojete , po telefonatu s paní a poslání záznamu na její email byl chlapec pár měsíců bez prémie Příště už to asi nedělal
wesly.TDI: https://www.facebook.com/Madeta.AS/post ... 3588902154" onclick="window.open(this.href);return false;
Jen vážně nechápu, proč takhle riskoval, když za nějakých 5km má nájezd na dálnici... Ale na týhle silnici nic neobvyklého, jezdim tudy do Prahy často a každou chvilku smrťák.
Jen vážně nechápu, proč takhle riskoval, když za nějakých 5km má nájezd na dálnici... Ale na týhle silnici nic neobvyklého, jezdim tudy do Prahy často a každou chvilku smrťák.
Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
Paráda, tohle je jediná zbraň na zmrdy
tohle je debilita....čekal jsem spíš, že to bude někdo s čerstvým Céčkem v notách a bez zkušeností a ne někdo, kdo nejspíš takhle jezdil léta
svět dospělých je pro mne záhadou......
Uplne stejny debil jako vetsina nasich ridicu...jen nesedel v osobaku ale v kamionu kde to jde o to vic videt.... spis mne zarazi mentalita cr... porad udavaci i 20 let po revoluci... to za to asi nemohli jen komunisti... co cekat kdyz agent stb je pulpremier ( doslova )
taky si myslim, ze mela byt spis privolana policie....
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
To sem rict zrovna nechtel....crocjirka píše:taky si myslim, ze mela byt spis privolana policie....
kony5:nemám nic proti tomu, když je takovejhle kokot za tohle potrestanej...
At potrestanej je....na druhou stranu pojdme se zase vsichni udavat uplne za vsechno.... to tu bude jeste lip nez ted...narod udavacu
a co navrhuješ?Mávnout nad tím rukou, však se nikomu nic nestalo a chlapec to určitě příště neudělá znova.Taky to má pevně v rukách, jinak by těma pár desítkama tun ty ostatní auta už dávno rozšmelcoval práskat je jedna věc, ale proč tohle tolerovat?Mě příjde v pořádku, když má někdo záznam, předá ho dál a viník je pak potrestanej....
Nejsem neomylnej, ale pokud se někdo volantem přímo živí a je schopnej takhle riskovat, tak nemá na silnici co dělat....
Nejsem neomylnej, ale pokud se někdo volantem přímo živí a je schopnej takhle riskovat, tak nemá na silnici co dělat....
Mne je samozrejme jedno co se mu stane...a souhlasim stim ze je to vul .... nadruhou stranu je mi udavacstvi tak silne proti srsti ze bych nikoho neudal.... jaky je pak rozdil kdyz te uda soused zes porezal strom nebo sis bez povoleni postavil altanek...represi je tu uz tak dost...
- LiberaleMiguel2
Postaveným altánkrm neohrožuješ další, nevineé lidi
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
mě je taky udavačství proti srsti.Ale je udání a udání.Takový to typicky český, že píšeš anonymi, staráš se o sousedy a doma máš v klidu nakradeno,to je mi proti srsti....
Když ale vidím, že někdo něco čoruje, někoho ohrožuje atd. atd., tak to mám zavřít oči a mávnout nad tím rukou se slovy "jsem morálně silnej a čistej, protože tě neudám."?....
před lety jsem zažil v práci kolegu, kterej ukradl co mohl, nemakal, byly s ním jen problémy a bral stejný love jako já.Jednou si na mě postěžoval resp. shodil svou vinu na moji, protože jsme mu odmítl ulejt se z práce(chtěl dřív domů a my mu měli ptrvrdit, že tam byl do konce), tak nejenže mi ruply nervy, ale prostě jsme ho naprášil....sralo mě to, že jsem byl jak nějaká vesnická bába, ale prostě takovýho zmrda jsem v tý práci nechtěl....
Když ale vidím, že někdo něco čoruje, někoho ohrožuje atd. atd., tak to mám zavřít oči a mávnout nad tím rukou se slovy "jsem morálně silnej a čistej, protože tě neudám."?....
před lety jsem zažil v práci kolegu, kterej ukradl co mohl, nemakal, byly s ním jen problémy a bral stejný love jako já.Jednou si na mě postěžoval resp. shodil svou vinu na moji, protože jsme mu odmítl ulejt se z práce(chtěl dřív domů a my mu měli ptrvrdit, že tam byl do konce), tak nejenže mi ruply nervy, ale prostě jsme ho naprášil....sralo mě to, že jsem byl jak nějaká vesnická bába, ale prostě takovýho zmrda jsem v tý práci nechtěl....
kony5 píše:Mne je samozrejme jedno co se mu stane...a souhlasim stim ze je to vul .... nadruhou stranu je mi udavacstvi tak silne proti srsti ze bych nikoho neudal.... jaky je pak rozdil kdyz te uda soused zes porezal strom nebo sis bez povoleni postavil altanek...represi je tu uz tak dost...
Já teda udavačství taky nesnáším, ale tohle bych jím rozhodně nenazýval. Jaký řešení bys teda navrhoval ty, když je podle tebe špatně, že frajer kontaktoval vedení firmy?
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Dneska bylo na Radiožurnálu téma o německý dálniční policii, jednou za čas si půjčí autobus a natáčej hříšníky z autobusu
nejlepší záchyt byl jak si frajer za jízdy stříhal nehty u nohou to že si čtou noviny nebo dívaj na telku je prý běžný
nejlepší záchyt byl jak si frajer za jízdy stříhal nehty u nohou to že si čtou noviny nebo dívaj na telku je prý běžný
odtah od 7kč/km 731810210
- LiberaleMiguel2
https://www.youtube.com/watch?v=_ZqNLtSqlwo" onclick="window.open(this.href);return false;
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)