(Asi) nejvýkonnější Nexie na světě
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
(Asi) nejvýkonnější Nexie na světě
Kolegové, tak to vypadá, že nejvýkonnější Nexie na světě je konečně na světě Trvalo to asi 2 měsíce, ale výsledek stojí, doufám, za to. Výkon opravdu netuším, snad mohu zatím jen odhadovat 220 koní, krouťák asi 280 Nm. Seznamte se:
Naposledy upravil(a) Ivan dne 20 srp 2007 08:53, celkem upraveno 2 x.
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: (Asi) nejrychlejší Nexie na světě
Ne takhle pomalý auto jsem už dlouho neřídilFiesta píše:to pojede asi pěkně , že...???
- Celica2.0GTI
Nejrychlejší nebo nejvýkonější? To tam máš i jinou převodku žes posunul maximálku?
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
He, dobrý postřeh, nejvýkonnější, převodovka zůstala a uvidíme, jak se s ní bude jezdit.Celica2.0GTI píše:Nejrychlejší nebo nejvýkonější? To tam máš i jinou převodku žes posunul maximálku?
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: (Asi) nejvýkonnější Nexie na světě
moc pekna prace Ivane. Jak slozite bylo zadratovani? Prevodovku mas f20?
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
už před tím tam měl 2.0 aten je stejnej...HANYSx píše:gratulace veliká, to asi s tou nexií bude slušně hejbat jak velkej vojeb byl s novejma úchytama?
Každopádně mazec... Dobrá práce...
Co se poloos týče pokud tam má převodovku s F20tak nevydím důvod proč by ty poloosy měli křupat.. tuším že 2.0 a 2.0T měl pooosy stejné na calibrách a vectrách jen tam byli nyvýc ty zadní a ty hlavně trpěj... Tady to spíš bude hrabat než praskat...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano, je to motor z Calibry. Zatím jsme se soustředili na to, aby motor fungoval dobře mechanicky. Rovněž se musela předělat komplet elektrika, což byl taky zážitek, ale všechno funguje na 100%. Za 14 dní by měly na autě být duralové výztuhy nad a pod motorem, pancéřové hadice k brzdám a další věci, které zvýší celkovou bezpečnost a tuhost auta. Možná letos stihnu i nějaký ten sprint, Mimoň bohužel ne, ta je moc brzo.
ta zprasená modrá nexie co jezdí po práglu ( imitace eva ) má udajne tovární kit za nejakých 250ts kc přímo od nexie a výkon by mel být také na hranici 220-230PS
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Idaho, po Praze něco takového jezdí? Měl jsem dojem, že mám Nexie v ČR dobře zmapované, ale o tomto projektu nic nevím...Idaho píše:ta zprasená modrá nexie co jezdí po práglu ( imitace eva ) má udajne tovární kit za nejakých 250ts kc přímo od nexie a výkon by mel být také na hranici 220-230PS
Ještě že jsi si tam dopsal to ASI.Ivan píše:Idaho, po Praze něco takového jezdí? Měl jsem dojem, že mám Nexie v ČR dobře zmapované, ale o tomto projektu nic nevím...Idaho píše:ta zprasená modrá nexie co jezdí po práglu ( imitace eva ) má udajne tovární kit za nejakých 250ts kc přímo od nexie a výkon by mel být také na hranici 220-230PS
No konečně to aspoň trochu pojede.Jinak ti přeju at se ti to nesere jako mě.
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
bohužel vím jen to co mi majitel rekl, nemám to nijak podlozené, jendá s eo tu osklivou oplastovanou ve stylu evo..kua ted ani nevím jeslti je to nexie ale žil jsem v domení že jo.. kua... tak přemýšlím, kdo byl s námi loni na blatné? byla to nexie nebo ne?Anděl píše:Ještě že jsi si tam dopsal to ASI.Ivan píše:Idaho, po Praze něco takového jezdí? Měl jsem dojem, že mám Nexie v ČR dobře zmapované, ale o tomto projektu nic nevím...Idaho píše:ta zprasená modrá nexie co jezdí po práglu ( imitace eva ) má udajne tovární kit za nejakých 250ts kc přímo od nexie a výkon by mel být také na hranici 220-230PS
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
bohužel já jezdil a azjistoval servis já nestíhal fotit :d al etusím že na exia klubu je, byla dost dlouho na prodej..
na každem srazu chodili detičky, fotili si jí a říkali "jé to je hezké subaru"
jede jako svina ale majitel má velké problémy s poloosama..
čéče vim co myslíš, ale byla to NubiraIdaho píše:bohužel vím jen to co mi majitel rekl, nemám to nijak podlozené, jendá s eo tu osklivou oplastovanou ve stylu evo..kua ted ani nevím jeslti je to nexie ale žil jsem v domení že jo.. kua... tak přemýšlím, kdo byl s námi loni na blatné? byla to nexie nebo ne?Anděl píše:Ještě že jsi si tam dopsal to ASI.Ivan píše: Idaho, po Praze něco takového jezdí? Měl jsem dojem, že mám Nexie v ČR dobře zmapované, ale o tomto projektu nic nevím...
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
jak řiká Trhyy...to je nubiraIdaho píše:bohužel já jezdil a azjistoval servis já nestíhal fotit :d al etusím že na exia klubu je, byla dost dlouho na prodej..
330i E90
Ivane, v sobotu jsem Tě potkal dole na Kounicové u bývalé knihovny a šel Ti z výfuku docela vošklivej černej kouř.. Co to??
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Zato tobě šel zase modrej. Asi diesel.SPEEDY píše:Ivane, v sobotu jsem Tě potkal dole na Kounicové u bývalé knihovny a šel Ti z výfuku docela vošklivej černej kouř.. Co to??
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw