Sporťáci a jiné placky...
Sporťáci a jiné placky...
Zakládám na popud Hattoriho....teda schválně kdo sem dáte moje nejoblíbenější auto....napovím že Honda to tentokráte není
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dnesni ulovek z KV...parkuje u Irsky...nejdou mi sem davat obrazky,tak snad odkaz bude funkcni...
http://www.fotoalbum.quick.cz/acurka/bmw-850/
-
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Škoda jenom že v tom jezdí takový dva nagelovaný cocotti...Sádra píše:Dnesni ulovek z KV...parkuje u Irsky...nejdou mi sem davat obrazky,tak snad odkaz bude funkcni...
✠Luftwaffle✠
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sporťáci a jiné placky...
mno ono rozbit tohle auto zas takovou praci neda...tim se nechci nikoho zastavat, pokud je to origo dakar gelb, tak je to pekna barva....
R6 twin turbo + V10 + V12
To je stejne obcas prdel,jaky maji ty barvy jmena.....nekdy se tomu i zasmeju.Jinak asi rozbit jakykoliv auto neni moc problem.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
-
- Kontaktovat uživatele:
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je parada a tady je peknej clanek o R5, pisou tam i o Alpine co mel V12 http://auto.atlas.cz/clanek.aspx?rubrik ... anek=66061
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tyvole!Bestie z Blackwoodu!!!TVR Tuscan je můj malej osobní sebevražednej sen!Auto který jako jedno z mála dneska naplňuje podstatu sportovního auta!Ten zvuk musel bejt boží co? Nepokrytě závidím...wrenklin píše:dnesní ulovek z práce..nedalo mi to a musel sem si to vyfotit a ten zvuk jako unikatni
✠Luftwaffle✠
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No taky dobrej exot... Jinak tu Lancii v civilni verzi v tom bych se chtel aspon svyzt...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To mi povídej,oni vůbec všechny ty civilní verze speciálů B skupiny jsou libový!Já jel kousek v Audi Quattro Sport a stačilo mi to,sice žádná divočina ale to auto je jedno z těch co mají cohones...ARV6 píše:No taky dobrej exot... Jinak tu Lancii v civilni verzi v tom bych se chtel aspon svyzt...
✠Luftwaffle✠
Kua kdes v tom jel????Ja chci taky.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To vis on se vecpe vsude, i do Bondovo Daimlera...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Známej(Venca)to měl asi dva dny u nás na Kolový na dílně,tak mě s tím vzal lesem na Pilu a zpátky,ale to už je asi tak čtyři roky zpátky,chvíli po tom co jsme se sem přestěhovali...Mikael píše:Kua kdes v tom jel????Ja chci taky.
aTO nEnY pRaDa tOhLEnCto! Ten řidič mi to sám otevřel a nabídl ať se posadím že mě vyfotí...ARV6 píše:To vis on se vecpe vsude, i do Bondovo Daimlera...
✠Luftwaffle✠
bylo my to blby to fotit ze zadu kdyz ten typ tankoval ,zvuk jako hromy blesky blizkanice bublal jako motorovej clun kdyz odjizdelhattori_hanzo píše:Tyvole!Bestie z Blackwoodu!!!TVR Tuscan je můj malej osobní sebevražednej sen!Auto který jako jedno z mála dneska naplňuje podstatu sportovního auta!Ten zvuk musel bejt boží co? Nepokrytě závidím...wrenklin píše:dnesní ulovek z práce..nedalo mi to a musel sem si to vyfotit a ten zvuk jako unikatni
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To věřím...Ono přece jenom taky aby čtyřlitrovej šestiválec nedal těch svejch 360(pokud to bylo Sko tak 380)kobyl najevo! Tohle je kromě Miury jediný auto který jsem kdy chtěl vidět,resp. slyšet u kterýho se mi to ještě nepovedlo! Samozřejmě kromě asi 2000 dalších aut...wrenklin píše:bylo my to blby to fotit ze zadu kdyz ten typ tankoval ,zvuk jako hromy blesky blizkanice bublal jako motorovej clun kdyz odjizdel
✠Luftwaffle✠
A Logana uz sis poslechl ???
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
na kazdy strane mel vejfuk ven tlumice jako od motorky a ten lak menavka jako pes a spz tvr maser jako hrom mit tak ty prasule fiha onglican jak hovado sem se ho ptal .. sef foto pleas a on rekl ou je a zasmal se atankoval dal opcas se to povede tudle sem tam mel marcelango a to sem nestihl vyfotit pas sem mel kseft...
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No tak tam je 1,4 a 1,5dCi takže tam není co objevovat... To bych spíš Clio V6!Mikael píše:A Logana uz sis poslechl ???
No jejej,TVR byl snad první(a možná je doposud jedinej)výrobce aut kterej flip flop nabízel jako jednu z příplatkovejch barev,kromě týhle zeleno-modrý,zelenkavě-buhvíjaký a zlato-červeno-fialový mají ještě překrásnou zlato-červenou,ta se mi líbí nejvíc...wrenklin píše: na kazdy strane mel vejfuk ven tlumice jako od motorky a ten lak menavka jako pes......
Murcielago je mainstream,má ho každej jouza!
✠Luftwaffle✠