S: Brigada Praha
S: Brigada Praha
Nevi nekdo o necem v Praze? Mam zkusenosti jako promoter, nebo manualni otrok atd
Nejedna se me o brigadu typu PO-PA 08-16h to bohuzel nemuzu. Spise narazove akce nebo nektere dny v tydnu odpoledne po dohode.
Nejedna se me o brigadu typu PO-PA 08-16h to bohuzel nemuzu. Spise narazove akce nebo nektere dny v tydnu odpoledne po dohode.
Re: S: Brigada Praha
co nějaký agentury?u nás jsou snad každej den lidi z agentury,zkušenosti s tim nemám,ale chodí k nám kluk co si tim vydělává a chodí kdy se mu to hodí.Normálně z toho žije a to nemá stálou práci
Neco takovyho taky shanim - flexibilni pracovni doba jenze nic takoveho nemuzu najit. A kdyz uz sem tam neco tak je to treba za 60/hod coz je zase hodne malo.
Ty agentury to strasne okrouhnou nevis z jake agentury chodi k vam? a co tam vubec dela za work?
Ty agentury to strasne okrouhnou nevis z jake agentury chodi k vam? a co tam vubec dela za work?
CHodila sem od http://www.praceihned.cz..." onclick="window.open(this.href);return false;. ale ty tam ted bohužel nic kloudnýho nemaj. Prachy byly hned po práci co sem dovalila výkaz. Vydělala sem si tam tak 6tis za měsíc. ale šlo by i víc jenže sem neměla tolik času lítat po brigádách.
Jinak mý spolužáci chodili ještě od studenta nebo creditczech.
Jinak mý spolužáci chodili ještě od studenta nebo creditczech.
Audi 80 cabrio
Credit je prave celkem na prd... vubec je skoda ze spousta firem zadava takhle praci agenturam. V creditu sem nevidel snad vic jak 80kc/hodku. Ja tam nekolikrat chodil na stehovani minulej rok za 75/hod.
Dnes je prave docela problem sehnat neco +/- s relativne flex. prac. dobou
Dnes je prave docela problem sehnat neco +/- s relativne flex. prac. dobou
hele nevim co to je za agenturu,to se ale můžu zeptat.Nic méně vim,že maj čistýho 100/h aspoň co mi ten kluk řikal a i pár dalších lidí.Až pujdu do práce,tak se na tu agenturu kdyžtak zeptám
Tak co bioo kdy muzu nastoupit?
tenhle tejden bych to moh konečně vědet co to je zač.
slibotechno a berou tam i krásné chytré bonďaté slečny?biohazard píše:tenhle tejden bych to moh konečně vědet co to je zač.
Audi 80 cabrio
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
neberou, ty zůstávaj u mě doma.
Jedna agentura byla nějak start people, pracoval jsem u nich nějakou dobu na schvalování úvěrů. Bylo to u beneficial finance. Tak si oběhni pár agentur, pro brigádníky bude práce teď hodně, firmy nepotřebují stálé zaměstnance
Jedna agentura byla nějak start people, pracoval jsem u nich nějakou dobu na schvalování úvěrů. Bylo to u beneficial finance. Tak si oběhni pár agentur, pro brigádníky bude práce teď hodně, firmy nepotřebují stálé zaměstnance
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
Neluška píše: krásné chytré bonďaté slečny?
nic takovýho neexistuje