N: Práci v Africe
N: Práci v Africe
Vzhledem k tomu, že můj kolega asi nemůže, tak už dopředu nabízím možnost práce ve střední Africe (Gabon - Libreville)
Jedná se o montáž 4ks. výtahů za cca 3 měsíce.
Nabízím práci v dobrých podmínkách při pobřeží Atlantiku
Nabízím letenku, víza, ubytování a nadstandartní měsíční až šesticiferný pevný plat.
Termín odletu záleží od stavební připravenosti v tamní nově budované nemocnici v hlavním městě Libreville.
Na stavbě budou i češi z jiných profesí.
Výtah budeme stavět ve dvou lidech tedy já a ten kdo by měl zájem
Požaduji fyzicky zdatného jedince, který ví co s nářadím v ruce a je 100% spolehlivý. Jedná se o práci v teple, kde i v noci je teplota min. 26st.
Odlet cca 5/2014 na tři měsíce.
Ang. případně FR výhodou ale není úplně podmínkou
živnostenské oprávnění (zámečník, elektrikář, nástrojář.....) možná že nebude ani potřeba ŽL
V případě zájmu mě kontaktujte na tomas.sladkowski@seznam.cz
Pouze vážné nabídky prosím jelikož toto je úkolová práce a já musím mít člověka na kterého bude spolehnutí a ne brigádníka dobrodruha.
Jedná se o montáž 4ks. výtahů za cca 3 měsíce.
Nabízím práci v dobrých podmínkách při pobřeží Atlantiku
Nabízím letenku, víza, ubytování a nadstandartní měsíční až šesticiferný pevný plat.
Termín odletu záleží od stavební připravenosti v tamní nově budované nemocnici v hlavním městě Libreville.
Na stavbě budou i češi z jiných profesí.
Výtah budeme stavět ve dvou lidech tedy já a ten kdo by měl zájem
Požaduji fyzicky zdatného jedince, který ví co s nářadím v ruce a je 100% spolehlivý. Jedná se o práci v teple, kde i v noci je teplota min. 26st.
Odlet cca 5/2014 na tři měsíce.
Ang. případně FR výhodou ale není úplně podmínkou
živnostenské oprávnění (zámečník, elektrikář, nástrojář.....) možná že nebude ani potřeba ŽL
V případě zájmu mě kontaktujte na tomas.sladkowski@seznam.cz
Pouze vážné nabídky prosím jelikož toto je úkolová práce a já musím mít člověka na kterého bude spolehnutí a ne brigádníka dobrodruha.
Re: N: Práci v Africe
sorry za OT, ale konečně pořádná nabídka tady aj by mě to lákalo tady 3 měsíce všeho nechat a jet si máknout na vejtahu, ale nechám to hald asi statnějším a víc dělníkům(rozhodně zkušenějším jak já) nějaký novinky ohledně tebe tam? dlouho sem neviděl nic v tématu
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
nyní jsem doma a dělám přípravu na tuto akci. výtahy vyplouvají za pár týdnů.Rudi píše:sorry za OT, ale konečně pořádná nabídka tady aj by mě to lákalo tady 3 měsíce všeho nechat a jet si máknout na vejtahu, ale nechám to hald asi statnějším a víc dělníkům(rozhodně zkušenějším jak já) nějaký novinky ohledně tebe tam? dlouho sem neviděl nic v tématu
- LiberaleMiguel2
Já bych do toho šel akorát musím zjistit co mi na to řeknou v práci. Bo zase kvůli tomu nechci zahodit všechno co tu mám
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
Migu to není jeřáb ale výtah
- LiberaleMiguel2
Dělal už jsem předtím aji pár jiných jobůwesly.TDI píše:Migu to není jeřáb ale výtah
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
Blowjobů???
upozorňuji, že co se odsedí a ojebe to se dohání a napravuje. Tam není šance něco okecat. Velká zodpovědnost a max. důvěra a psychická a fyzická odolnost, ale na druhou stranu bez buzerace a hlídání kdy se přesně končí, začíná a svačí ... To že to člověk nikdy nedělal nevadí, ale je potřeba se umět postavit k práci a uvažovat dopředu a né jako někteří co přijdou ráno do práce a uvaří si kafe a koukají kde začít.
Jak jsem psal - během pár dní se vyjasní jestli mi kolega odmítne a pak se budu ozývat lidem v pořadí co mi psali na mejl.
Jak jsem psal - během pár dní se vyjasní jestli mi kolega odmítne a pak se budu ozývat lidem v pořadí co mi psali na mejl.
- LiberaleMiguel2
To je přece jasné, když je to úkolovka
Už ti někdo psal ?
Už ti někdo psal ?
Neshanis nejake vedouci pracovniky, mistry apod. Mam praxi s vedenim kolektivu 10-15 lidi.. Praxi jako konstrukter, pripravar vyroby a mistr ve strojirenstvi.. Jak co se tyka ocelovych konstrukci tak i obrabeni. Anglictina neni problem.
Makat umim, ale nejsem monter...
edit: Teď to vklidu pročítám na PC a čtu že je to ve dvou lidech a jen na 3měsíce, pak jako bych nic neřekl
Makat umim, ale nejsem monter...
edit: Teď to vklidu pročítám na PC a čtu že je to ve dvou lidech a jen na 3měsíce, pak jako bych nic neřekl
Naposledy upravil(a) tholis dne 19 led 2014 14:52, celkem upraveno 1 x.
" www.autowerks.cz "
Tholis a Liberal spolu na montazi - no ty kraso
tom406: byt tebou, vezmu s sebou nekoho, kdo vytahy alespon videl z jineho uhlu, nez jako uzivatel, nebo nekoho, koho dobre znam. Nic proti clenum tohoto fora, ale uz jednou jsem pomohl jednomu "svareci" k praci a do dneska mi to otec pripomina (1. den prace byl prej u zubare, druhy den musel s malou do skolky a pak uz to nestihal, dalsi den prisel a udelal jen zmetky, atd). To uz muzu jet pomalu i ja jakozto vedouci udrzby Precijen by jsi se mel na toho cloveka asi spolehnout a pochopil jsem, ze neni misto na chyby.
tom406: byt tebou, vezmu s sebou nekoho, kdo vytahy alespon videl z jineho uhlu, nez jako uzivatel, nebo nekoho, koho dobre znam. Nic proti clenum tohoto fora, ale uz jednou jsem pomohl jednomu "svareci" k praci a do dneska mi to otec pripomina (1. den prace byl prej u zubare, druhy den musel s malou do skolky a pak uz to nestihal, dalsi den prisel a udelal jen zmetky, atd). To uz muzu jet pomalu i ja jakozto vedouci udrzby Precijen by jsi se mel na toho cloveka asi spolehnout a pochopil jsem, ze neni misto na chyby.
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
jj love by chtěl každý a pokud možno za hovno , a největší problém je dnes najít 100% spolehlivost a odpovědnost. Toma znám a snad vybere dobře, protože je v práci pedant a umí svělé makat a to očekává i od druhého
blbá otázka, ale nechceš si prvně toho dotyčnýho vyzkoušet?Ono, někomu zaplatit letenku atd. a pak ho po týdnu zabít nebo poslat dom....Po mejch zkušenostech s lidma.Kdekdo by se mnou chtěl makat venku, ale nějak nemám chuť už někoho brát, když ti někdo před obědem brečí, že už je utahanej a je to těžká práce a dělat nechce.Pak je člověk akorát nasranej a máš to před šéfem nebo vedoucím na talíři, žes tam dotáhl hovada.....Kdekdo by chtěl mít 100 euro za den, ale málokdo je ochotnej makat třeba víc než tady...a ještě kolem toho plná huba keců, že mu nějací Rakušáci můžou políbit prdel.Však mě taky už tenhle rok stál kolega 400 euro a platil jsem to ze svýho a byl jsme za idiota zas jen já.Ze svejch a o vejkendech jsem jezdil po republice dodělávat to, na co se ostatní vykašlali, protože zálohy dostali a pro ten zbytek už nemá cenu do práce jet...Nikdy víc.Pro dobrotu na žebrotu
svět dospělých je pro mne záhadou......
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
tak určitě se s někým nedomluví přes mail a sejdeme se na letišti , myslím že exkurze a zaškolení a nějaký zručnostní testík u Toma ve firmě bude podmínkou
no, taky je dost lidí, co sednou do auta k někomu a jedou třeba 1000km někam makat na měsíc a ani neví, co si s sebou vzít a kolik peněz a pak se po dvou tejdench vracijou a už v montážích nepokračujou tak proto se ptám.....Já se třeba setkal i s názorem, že v Česku je líp, člověk nemusí tolik makat a poloviční plat stačí
- F.l.a.n.e.l.
to řekl nějaký "brazilec" ne?
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
naopak študovanej člověk...ale s jiným pohledem na svět, no...
tatik by jel hned byvaly monter...2 roky na rafinerce v iraku.... A ja taky par takovych staci mimo cr projel a vicemene jen kvuli tomu abych se nekam podival.... Je to fajn jina kultura atd ale na tyhle akce jede vetsinou i spoustu Nemoc inteligentnich jak jsem zazil... ....a jsou tam spis na dovolene nez v praci a to je pak na pytel..... A hlavne ono delat v tech vedrech to nevydrzi kazdy....
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
píše mail a ty mu pošleš SZ
bio je revolucni!
já mu psal sz s určitym dotazem,kterej přímo nesouvisí s touhle nabídkou
ale mail Tomovi příjde
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
sz snad taky,tak co tu liberulejete?
Tak že můj parťák dostal zelenou a zatím jede. To znamená,že nabídka práce je prozatím obsazena, ale kdyby přeci jen tak adepty mám poznačené a tímto zatím díky za nabídky. Přeci jen , ten kdo nemá očkování to stihne i 5-6 týdnů před odletem na což je ještě hromada času.