Dobrý auto servis
- BATMAN
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý auto servis
Hledam dobry autoservis ve ZL ci UH a okoli.
Klidne i "garažista".
Zkratka neco kde se nebere prachy za hodinu ale za dobrou praci a kd eme neojebou.
Klidne prihodte i tipy kam urcite nemam jezdit....
Klidne i "garažista".
Zkratka neco kde se nebere prachy za hodinu ale za dobrou praci a kd eme neojebou.
Klidne prihodte i tipy kam urcite nemam jezdit....
Renault Megane II GrandTout 1.5dTi
Výroba na CNC.
Výroba na CNC.
- RifleMan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dobrý auto servis
Otec dává auta do servisu jak je myčka u železničního podjezdu v UH. Už se s ním celkem zná pracuje dobře a také poradí
- Lothar_P10
Taky bych bral Zlín, Brod, Luhačovice, ap. Co jezdím momentálně k Orsákovi do Klobouk, tak vždy jen s hrůzou čekám co mi zničí tentokrát.
VW Golf IV 1,6 16V r.v. 2000
nejlepsi servis je vlastni servis a prace ... vymenit olej, brzdy apod kraviny zvladne snad kazdy zrucny jedinec, ja se hrabu jenom v bmw zamerenim E32 i E34 takze cokoliv by mel kdo staci napsat ale ve zline techto aut moc neni
v zivote bych nedal sve auto do servisu nejakemu lojzovi z horni lhoty, do servisu jezdim jen na geometrii apod co doma neudelam kde mi to udelaji hned na pockani a jsem u toho a vim ze mi s autem nebude jezdit nejaky 18 lety ucen a nakonec toho vic zkurvi nez opravi
v zivote bych nedal sve auto do servisu nejakemu lojzovi z horni lhoty, do servisu jezdim jen na geometrii apod co doma neudelam kde mi to udelaji hned na pockani a jsem u toho a vim ze mi s autem nebude jezdit nejaky 18 lety ucen a nakonec toho vic zkurvi nez opravi
750iAL, 735i, Dedra Integrale
Mluvíš mi z duše, jenže nejsem zdaleka tak zručný jako ty a prostě mi nic jiného nezbývá. Navíc kde brat náhradní díly, to taky není jen tak. Nejraději bych našel fakt nějakého šikovného garážáka a i kdybych mu to měl vézt 30km. tak pořád lepší než jak píšeš nějaký zasraný účeň na kterého účtují prachy profíka. Vždycky je mi z nich k zblití.
VW Golf IV 1,6 16V r.v. 2000
DR motorsport, Zlín-Maják. 728 118 111
Já jezdím cca 4 roky do Želechovic za jednotu do AUTOSERVIS HLAVÁČ,je to autoservis pneuserevisem,prodej pneu a autobaterií.Já tam začal jezdit s omegou,pak s octávkou,ventem,golfem a teď tam jezdím s pašíkem a otec tam jezdí s jeepem,udělá vše a naprostá spokojenost,a hlavně vše za dobrý peníz
VW sharan 1.9 Tdi 125 kw
Opravy turbodmychadel a vstřikovačů,nabídka hybridních turbodmychadel,chiptuning,tel. 775 301860
Opravy turbodmychadel a vstřikovačů,nabídka hybridních turbodmychadel,chiptuning,tel. 775 301860
v dnešní době najít slušnej autoservis, kde dělaj i za slušnej peníz, je snad největší problém. Ještě, že mám známýho "garážistu" s vybavením, akorát přes celou republiku od Zlína.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
jrziz orsak ne:-Dale v Brumove kousek od Klobou je jeden mechanik..solidni....Mafox píše:Taky bych bral Zlín, Brod, Luhačovice, ap. Co jezdím momentálně k Orsákovi do Klobouk, tak vždy jen s hrůzou čekám co mi zničí tentokrát.
DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví
sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM
sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM