Dovoz auta z DE
To není o řeči,to je tím,že němci jsou k....ti!Kamarád mluví německy uplně supr(dělá 10 let v rakousku) a sám si domlouval několikrát v D auto.A dovezl až napotřetí!Vždy to bylo uplně něco jiného,než mu řekly.A mám ještě jednoho známého,je to origo němec.Ten my několikrát obvolával inzeráty v D,a to samé.Jsou to prostě k....tiPepezx píše:biker píše:to je vsechno krasny ale co me je po tom? on si stanovil castku sam
.a nikdo nerika, ze s nim pojedu. papemu se sprechtit nechce aby skopcakovi rekl ze je auto uplne v pyce, balik jezdi na prevozky a to ja neci ...........takze potrebuju skloubit cenu a nekoho kdo mou spatnou nemcinu doplni chlapci chlapci nedelejte tady z toho kovbojku s romantickou zapletkou
tak ja ti nerekl ze nechci sprechtit... ale nemecky umim sem tam neco jeste ze stredni.... sam si vyridim co potrebuju... ale sichruju se abych nekam s nekym neprijel a on nebyl ochotnej zkouset porozumet coz uz se mi taky stalo( jde jen o to nejet nekam zbytecne) abych pak neposlouchal ze sem neco nedomluvil tak jak zakaznik chtel... pac se mi hodnekrat ukazalo ze za dobrotu na zebrotu
VW sharan 1.9 Tdi 125 kw
Opravy turbodmychadel a vstřikovačů,nabídka hybridních turbodmychadel,chiptuning,tel. 775 301860
Opravy turbodmychadel a vstřikovačů,nabídka hybridních turbodmychadel,chiptuning,tel. 775 301860