Nedelni srazy ve Zline, garaze v centru mesta.
Tak dneska na 15:00 na Čepkově....pro některé to bude premiéra.. http://www.xcitecars.cz/_img/fotogaleri ... index.html
Naposledy upravil(a) Cagan dne 01 črc 2007 13:11, celkem upraveno 1 x.
- RifleMan
- Kontaktovat uživatele:
Já chci taky Kdo mě vezme z Hradiště?Cagan píše:Tak dneska na 15:00 na Čepkově....pro některé to bude premiéra.. www.xcitecars.cz
Tam bych te vzal, ale nemuzu, ale kdyz se dostanes do Zlina, tak muzu vzit zpet do UH.RifleMan píše:Já chci taky Kdo mě vezme z Hradiště?Cagan píše:Tak dneska na 15:00 na Čepkově....pro některé to bude premiéra.. www.xcitecars.cz
- RifleMan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nedelni srazy ve Zline, garaze v centru mesta.
Nakonec jsem stejně neměl čas ale jsou prázdniny tak se mi snad jednou podaří se tam podívat Jinak dík za nabítku určitě ji využiji
zdravím vespolek - bude se něco dít tuto neděli 15.07.? Rád bych čučnul na nějaké pěkné autízdravím vespolek - bude se něco dít tuto neděli 15.07.? Rád bych čučnul na nějaké pěkné autí
Jak by tady bylo krásně, kdybych tady nebyl
Hoj, nevim jestli pekne autka, ale nejake tam urcite najdesšmoula píše:zdravím vespolek - bude se něco dít tuto neděli 15.07.? Rád bych čučnul na nějaké pěkné autízdravím vespolek - bude se něco dít tuto neděli 15.07.? Rád bych čučnul na nějaké pěkné autí
- RifleMan
- Kontaktovat uživatele:
sandokan: Pěkný avatar ale mohlo to být delší Jinak mám dotaz kterou neděli by jsi mě mohl hodit tam nebo zpátky a nebo tam i zpátky? Dík
ok - tak já se zastavím vás omrknout kucí - doufám ale, že tam nenajdu jenom auta nakupujících na Čepkově . Mimochodem - každé autko, ke kterému má majitel opravdový "vztah" a dobře se o něho stará, je svým způsobem pěkné, ať už sériovka nebo upravené - toť můj názor.sandokan píše:Hoj, nevim jestli pekne autka, ale nejake tam urcite najdesšmoula píše:zdravím vespolek - bude se něco dít tuto neděli 15.07.? Rád bych čučnul na nějaké pěkné autízdravím vespolek - bude se něco dít tuto neděli 15.07.? Rád bych čučnul na nějaké pěkné autí
Jak by tady bylo krásně, kdybych tady nebyl
Dam zavcas vedet. Zalezi jestli budu vyjizdet od mlade ze Zlina nebo z UH.RifleMan píše:sandokan: Pěkný avatar ale mohlo to být delší Jinak mám dotaz kterou neděli by jsi mě mohl hodit tam nebo zpátky a nebo tam i zpátky? Dík