Mezi balonky? Takm je to dobre, je tam aj skluzavka!!Venito píše:na kafe bude asi lepsi Carrefour.... velky parkplatz a vevnitr se da dobre posedet![]()
kdo bude delat ostudu, toho supnem do detskeho koutku)

Mezi balonky? Takm je to dobre, je tam aj skluzavka!!Venito píše:na kafe bude asi lepsi Carrefour.... velky parkplatz a vevnitr se da dobre posedet![]()
vidis!LionVTS píše:Mezi balonky? Takm je to dobre, je tam aj skluzavka!!Venito píše:na kafe bude asi lepsi Carrefour.... velky parkplatz a vevnitr se da dobre posedet![]()
ja sem znama uletackaVenito píše:snad se zitra prez den pridaji jeste dalsi lidi........ delat anketu ve 4 kusech je docela ulet)))
ehm no!!Leňulka píše:ja sem znama uletackaVenito píše:snad se zitra prez den pridaji jeste dalsi lidi........ delat anketu ve 4 kusech je docela ulet)))
copak se certis?LionVTS píše:ehm no!!Leňulka píše:ja sem znama uletackaVenito píše:snad se zitra prez den pridaji jeste dalsi lidi........ delat anketu ve 4 kusech je docela ulet)))
Ja?Leňulka píše:copak se certis?LionVTS píše:ehm no!!Leňulka píše: ja sem znama uletacka
si myslimLionVTS píše:Ja?![]()
Bych si nedovolil!!
jee...to je skoda a nedalo by se sehnat jine priblizovadlo?Mosťa píše:Aj bych dojel, ale:
1) Auto stojí v garáži na špalkách a zůstane tam tak asi až do jara![]()
2) O víkendu musím být v Olomouci
Nikoho z vás neznám, ale rád bych to někdy napravil. Takže ať se vám to podaří, zahřívejte Leňulku (čajem, vy pr...outníci) a dělejte dokumentaci, ať z toho máme něco i my!
Mosta no vidis...uz jenom kvuli tomu bych jelaLionVTS píše:Mosta: jestli chces, tak ja budu zahrivat tebe zadek
ok...pro tentokrat prominuto...ale priste uz zadne takoveiwi píše:Leňulko díky moc za pozvání, ale momentálně mám tak trochu nepojízdné auto (musím měnit olej, čekám na zimáky takže chodím pěšky). Moc rád bych přijel ale budu rád když dám auto do kupy o víkendu. Příště to určitě napravím slibuju
zatim to vypada na 19hDrGis píše:a v kolik hodin?
cauky chlape...bude to tento ctvrtek...milde11 píše:čauky Leňulko a všichni "zlíňáci" taky díky za pozvání je to super nápad, pokud by se to uskutečnilo tento pátek, tak by mi to zrovinka moc nevyhovovaloprotože mi přijdou nové angel eyesy tak je mám v plánu šoupnout na své místo, kdyby se to náhodu přesunulo třeba o týden nebo ještě lépe někdy v týdnu tak bych naklusal i já
asi od 19:00hmilde11 píše:ve čtvrtek? a v kolik tak?
bylo by to super...klidne vem nekoho sebou...cim vic nas tam bude tim lipmilde11 píše:ok, ještě se ozvu až jak budu stíhat,ale moc rád bych se tam objevil
jasne chapu...skoda noMosťa píše:Rád bych se objevil, ale zrovna sloužím. A tak nějak sloužím čtyřiadvacítky. Fakt sorry, ale doufám, že to nebude poslední sraz a něco ještě spáchámě